poze training of trainers outdoor

Training of trainers outdoor

Hunedoara , Lelese. Vineri 1 Aprilie 2016 09:00 - Duminică 10 Aprilie 2016

Categorii: Alte Evenimente , Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 10/15

”Învață să-i înveți pe alții!” Vertical Adventure organizează și susține atelierul de formare, nivel I, destinat atât cadrelor didactice dar și oricărei persoane care dorește să se cunoască, să învețe și să descopere metode de predare interactive, deci tuturor părinților, persoanelor care lucrează cu tinerii sau cu adulții, formatorilor.

T.O.T (Training of Trainers) este un atelier de formare al cărui obiectiv principal este de a pregăti formatori (certificați) care ulterior vor avea competențele, atitudinea și motivația necesare pentru a susține programe calitative cu grupuri, desfășurare preponderent outdoor, dar și indoor, în domenii ca: team building, aventură, sectorul educațional, dezvoltare personală, formare profesională și altele.

Perioada de desfășurare: 1-10 aprilie 2016, localitatea Lelese, județul Hunedoara.

"Nu-i înveți pe alții ceea ce vrei, nu-i înveți ceea ce știi – îi înveți ceea ce ești! " Jean Jaures

Atelierul de Formare este construit astfel încât pe parcursul celor 10 zile să beneficiezi de procese dinamice de învățare, generatoare de trăiri pline de învățături, care însă vor cere de la tine pentru a se dezvălui, întreaga atenție și dedicare. Ce stă în spatele cadrului pe care tu îl vei avea la dispoziție să te formezi ca și trainer, nu vom dezvălui, deoarece vrem să ai reacții spontane, atelierul pe care ți-l propunem fiind o călătorie a ta, experiențială în momentul lui “Acum”.

Într-un cadru natural, cu activități cât mai atent selecționate, prin creativitatea și implicarea unor oameni dedicați am conceput un program destinat creșterii tale.

Mult mai multe informații găsești pe site-ul www.verticaladventure.ro, dar acumularea unor noi cunoștințe vine din participarea ta directă la experiența T.O.T. outdoor.

Spune mai departe prietenilor tăi.

Mai multe detalii: http://www.verticaladventure.ro/ro/training-trainers

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1564

Eveniment postat de organizator

verticaladventure

Adaugat in urma cu 2985 zile, 23 Feb. 2016

Adaugat de Vertical Adventure

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

  • Ai ceva de zis?

    .