poze festival summer break 2009
poze festival summer break 2009 poze festival summer break 2009 poze festival summer break 2009

Festival Summer Break 2009

Hunedoara , Simeria Veche. Joi 9 Iulie 2009 10:00
Camping Strei

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte

Festivalul Summer Break a ajuns la a cincea editie. Evenimentul se va desfasura intre 9- 11 Iulie la Simeria Veche, judetul Huneadoara. Organizatorii promit 70 de ore de muzica non stop pe 2 scene cu mai mult de 30 de artisti invitati.

Summer Break aniverseaza cea de-a cincea editie in 2009. Skunk Predatorz, HDM si Urban Vision va invita la Camping Strei (Simeria Veche, Hunedoara) intre 9 si 11 iulie pentru aproape 70 de ore de muzica non stop in aer liber, proiectii si ateliere. Pe cele doua scene vor performa mai mult de 30 de acturi locale si internationale cu suport vizual din partea unei echipe de vj atent selectionate.

Scopul festivalului este de a promova muzica electronica si arte conexe intr-un context extra urban, lipsit de constrangeri si sabloane. Evenimentul constituie o platforma comuna de confluenta intre artisti consacrati si debutanti, atat din tara cat si din strainatate. Summer Break sustine si incurajeaza productiile autohtone punand accent pe inovare, calitate si originalitatea in exprimarea artistica.

Camping Strei este situat la 3 km distanta de gara Simeria si in imediata apropiere a E68, la intersectia cu drumul spre Petrosani. Campingul si facilitatile acestuia sunt gratuite pe perioada evenimentului pentru participanti.

Line-up anuntat:
Stereo:Type, Grimelock, Spectrasoul, TRG, Hazee, Leizaboy,

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2879
dan

Adaugat in urma cu 5473 zile, 22 Iun. 2009

Adaugat de trotineta23

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 122

  • Ai ceva de zis?

    .