poze  sunete de bucurie concert caritabil cu pianistul bogdan ota

„Sunete de bucurie” – concert caritabil cu pianistul Bogdan Ota

Iasi , Iasi. Marţi 27 Mai 2014 19:30
Casa de Cultură a Studenților Iași

Categorii: Alte Evenimente , Spectacole si Filme , Muzica si Concerte

Numar min/max participanti: 0/477

Echipa CromArt, formată din masteranzi ai Universității „Al. Ioan Cuza” Iași, împreună cu Asociația Salvați Copiii, filiala Iași, vă invită la evenimentul caritabil Sunete de bucurie, care va avea loc pe data de 27 mai 2014, la Casa de Cultură a Studenților, începând cu ora 19:30. Protagonistul spectacolului cultural este pianistul și compozitorul Bogdan Ota, care va fi acompaniat de sunete de vioară și violoncel, susținute de către doi membri ai Nordic Sonata Orchestra: Emerich Ghercă şi Radu Cotoman.

În deschiderea evenimentului vor încânta urechile și inimile publicului, cu acorduri de pian și momente de balet, elevi ai Colegiului Naţional de Artă "Octav Băncilă", câştigători ai numeroase competiții internaţionale de profil. Printre aceștia se numără Sofia Sălăjan (clasa a 8-a) şi Alexandru Plăcintă (clasa a 6-a), coordonați la pian de către prof. Roxana Ota, precum și un grup de elevi care va susține momente coregrafice pline de emoție, sub îndrumarea prof. Rodica Fălișteanu.

Donațiile obținute în urma participării la evenimentul Sunete de bucurie vor fi folosite în scopul facilitării accesului la educație a copiilor nevoiași de la Centrul Educațional al Asociației Salvați Copiii Iași, prin achiziționarea echipamentelor necesare pentru o mai bună desfășurare a activităților la care aceștia participă zilnic: produse de igienă și sănătate, încălţăminte, rechizite și multimedia. De asemenea, pentru ca ei să beneficieze de bucuria copilăriei, o parte din fonduri vor fi utilizate pentru a le oferi acestora o excursie în zona Moldovei, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului.

Accesul în sală se face pe baza unor invitații de donație, care pot fi achiziționate din Iulius Mall (etajul II), Librăria „Cărturești” (Palas Mall), Centrul Comercial Felicia și cortul special amenajat din Piața Unirii. Mai multe detalii despre eveniment: pe pagina de Facebook Sunete de bucurie și pe www.sunetedebucurie.com. Pentru rezervări: +40744585693.

Mai multe detalii: http://www.sunetedebucurie.com

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 862
Cuvinte cheie: Iasi
echipa cromart

Adaugat in urma cu 3633 zile, 16 Mai. 2014

Adaugat de sunetedebucurie

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .