poze expo sanatate din natura palas mall ia i 30 mai 02 iunie
poze expo sanatate din natura palas mall ia i 30 mai 02 iunie

Expo Sănătate din Natură - Palas Mall Iași 30 Mai - 02 Iunie

Iasi , Iasi. Joi 30 Mai 2019 10:00 - Duminică 2 Iunie 2019
strada Palas nr. 7A

Categorii: Alte Evenimente , Targuri , Expozitii si Lansari de carte

Numar min/max participanti: 1000/50000

Vă invităm, în perioada 30 mai - 02 iunie 2019, la un nou eveniment național în zona Moldovei ce promovează un stil de viață sănătos.

Evenimentul se numește „Expo Sănătate din Natură” și se va desfășura timp de 4 zile în cel mai mare centru comercial din Moldova: Palas Mall Iași - Sala Atrium.

Expoziția cu Vânzare Sănătate din Natură este un eveniment care promovează naturalul pentru un stil de viață sănătos: suplimente nutritive, alimentația vegană și vegetariană, cosmetice bio, uleiuri esențiale organice, echipamente și aparatură pentru sănătate și sport, ionizatoare și filtre de apă, nutriție și dietă, mâncare organică, produse bio, estetică și întreținere corporală, cărți spirituale, pandative, pietre semiprețioase, produse hand made, cafea terapeutică, produse apicole, yoga, terapii complementare, etc.

Persoana din spatele evenimentului, doamna Dr. Mihaela Olaru, își argumentează efortul evidențiind câteva motive cât se poate de importante:
Sănătate din Natură a apărut extrem de natural într-o societate în care alimentația nesănătoasă și poluarea sunt realități din ce în ce mai înfricoșătoare. Pentru a putea să le oferim și copiilor noștri aceeași lume frumoasă în care am trăit și în care continuăm să trăim, trebuie să îi educăm să mănânce sănătos, să consume resursele într-un mod cât mai eficient și verde și să se bucure de cele mai mărunte lucruri. Ne-am gândit, așadar, să strângem alături de noi toate firmele cărora le pasă de mediul înconjurător și de oameni și de asemenea, să strângem copii și adulți care încearcă să învețe cât mai multe despre un stil de viață sănătos”

Sănătate din Natură reușește să adune sub același acoperiș numeroși antreprenori din întreaga țară. Domeniile firmelor acoperă aproape tot ceea ce înseamnă natural - ecologic și servicii în susținerea sănătății.

Lista poate să continue, în condițiile în care mizăm pe toate domeniile care pot aduce o îmbunătățire serioasă asupra organismului, psihicului uman și calității vieții în general.

La linkul de mai jos puteți vedea programul complet al evenimentelor de la Palas Mall din perioada 28 Mai - 02 Iunie care include Discursul Sanctității Sale Papa Francisc, programe artistice dedicate Zilei Copilului și multe alte Târguri și evenimente speciale:

http://www.palasmall.ro/eveniment/program-evenimente-28-mai-02-iunie-2019_1016

Pentru informații suplimentare contactați-ne la tel. 0752 152 616 sau pe exposanatatedinnatura@gmail.com


În cadrul Expoziției vor avea loc multe Tombole cu Premii de la toți participanții.

Vă așteptăm cu drag!

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/2325141784265162/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1212
Cuvinte cheie: Expozitie , Sanatate , bio , natural , Evenimente Iasi

Eveniment postat de organizator

claudiu gradinaru

Adaugat in urma cu 1847 zile, 09 Mai. 2019

Adaugat de Expo Natura

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 14

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .