poze bike vibe

Bike Vibe

Iasi , Iasi. Duminică 14 Iulie 2013 11:30
Palatul Culturii

Categorii: Alte Evenimente

Bike Vibe este o acțiune de tip tur ciclist menită să reunească iubitorii mersului pe bicicletă și să transmită ideea că mișcarea înseamnă sănătate.

Pe scurt, BikeVibe este o plimbare pe biciclete, pentru copii și adulți deopotrivă, și o ocazie de socializare și recreere, dovedind faptul că o pasiune comună (ciclismul) are puterea să reunească oameni dintre cei mai diferiți, că barierele de vârstă, gen, statut social sau profesional pot fi depășite și că viața în comunitate poate oferi satisfacții, oportunități și prilejuri de relaxare deosebite.

În plimbarea sa prin centrul orașului, grupul de bicicliști BikeVibe va împărtăși tuturor îndemnul la „sănătate prin mișcare” și ideea că ciclismul nu trebuie practicat doar ca sport sau metodă de agrement, ci poate fi o soluție zilnică de deplasare în oraș, cu beneficii pentru calitatea vieții și a mediului deopotrivă.

Turul ciclist Arcadia BikeVibe se va desfășura pe un traseu prestabilit, cu punct de plecare / sosire fix, după cum urmează: Esplanada Palatului Culturii – Bd. Anastasie Panu – Str. Sfântul Lazăr – Podu Roșu – Splai Bahlui dreapta – Pod Tudor Vladimirescu – Bd. Prof. Dr. D. Mangeron – Podu Roșu – Str. Palat – Esplanada Palatului Culturii.

Doritorii se pot înscrie la turul ciclist BikeVibe fie online, pe site-ul Arcadia, la adresa http://www.arcadiamedical.ro/bikevibe, fie direct la eveniment.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 740
Cuvinte cheie: Iasi
ninja praetorianel

Adaugat in urma cu 2293 zile, 11 Iul. 2013

Adaugat de Praetorian

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1314

Alte Evenimente din Iasi
alifantis fragileband turneul memorabilia

Alifantis & FragileBand - Turneul Memorabilia

Iasi, Iasi. Joi 24 Octombrie 2019
 smiley_omul turneu national

@Smiley_Omul - Turneu National

Iasi, Iasi. Joi 12 Decembrie 2019
5gang sala polivalenta

5GANG - Sala Polivalentă

Iasi, Iasi. Marţi 22 Octombrie 2019
taxi primii 20 de ani

Taxi: Primii 20 de ani

Iasi, Iasi. Joi 14 Noiembrie 2019
  • Ai ceva de zis?

    .