poze bike vibe

Bike Vibe

Iasi , Iasi. Duminică 14 Iulie 2013 11:30
Palatul Culturii

Categorii: Alte Evenimente

Bike Vibe este o acțiune de tip tur ciclist menită să reunească iubitorii mersului pe bicicletă și să transmită ideea că mișcarea înseamnă sănătate.

Pe scurt, BikeVibe este o plimbare pe biciclete, pentru copii și adulți deopotrivă, și o ocazie de socializare și recreere, dovedind faptul că o pasiune comună (ciclismul) are puterea să reunească oameni dintre cei mai diferiți, că barierele de vârstă, gen, statut social sau profesional pot fi depășite și că viața în comunitate poate oferi satisfacții, oportunități și prilejuri de relaxare deosebite.

În plimbarea sa prin centrul orașului, grupul de bicicliști BikeVibe va împărtăși tuturor îndemnul la „sănătate prin mișcare” și ideea că ciclismul nu trebuie practicat doar ca sport sau metodă de agrement, ci poate fi o soluție zilnică de deplasare în oraș, cu beneficii pentru calitatea vieții și a mediului deopotrivă.

Turul ciclist Arcadia BikeVibe se va desfășura pe un traseu prestabilit, cu punct de plecare / sosire fix, după cum urmează: Esplanada Palatului Culturii – Bd. Anastasie Panu – Str. Sfântul Lazăr – Podu Roșu – Splai Bahlui dreapta – Pod Tudor Vladimirescu – Bd. Prof. Dr. D. Mangeron – Podu Roșu – Str. Palat – Esplanada Palatului Culturii.

Doritorii se pot înscrie la turul ciclist BikeVibe fie online, pe site-ul Arcadia, la adresa http://www.arcadiamedical.ro/bikevibe, fie direct la eveniment.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1141
Cuvinte cheie: Iasi
ninja praetorianel

Adaugat in urma cu 3952 zile, 11 Iul. 2013

Adaugat de Praetorian

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1379

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .