poze  bnr zilele portilor deschise pentru studentii economisti

BNR - zilele portilor deschise pentru studentii economisti

Iasi , Iasi. Vineri 20 Noiembrie 2009 09:00
Aula Magna Mihai Eminescu

Categorii: Alte Evenimente

Data: 20.11.2009 - ora 9:00

Banca Nationala a Romaniei si Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" organizeaza vineri, 20 noiembrie 2009, de la ora 9.00, in Aula Magna "Mihai Eminescu", sesiunea finala a proiectului pilot educational "BNR-zilele portilor deschise pentru studentii economisti".

Pentru a afla mai multe detalii despre programul evenimentului ce va avea loc in cadrul Universitatii "Alexandru Ioan Cuza", click aici.

Proiectul "BNR-zilele portilor deschise pentru studentii economisti" are ca obiectiv general cresterea nivelului de cunoastere si intelegere, in mediul academic, a rolului si activitatii bancii centrale si implicarea activa a BNR in sprijinirea educatiei financiare a studentilor.
La prima etapa a proiectului, ce a avut loc in mai 2009, la sediul BNR, au participat profesori si studenti de la Universitatea de Vest din Timisoara, Universitatea "Babes-Bolyai" Cluj-Napoca, Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iasi si Academia de Studii Economice Bucuresti.

În luna iulie s-a demarat a doua etapa a proiectului. Banca Nationala a Romaniei a transmis universitatilor partenere tematica si bibliografia necesare elaborarii de catre studentii participanti a unor lucrari (eseuri sau articole).

Pana pe 12 octombrie 2009 au fost trimise, la sediul BCR, 23 de lucrari. Acestea au fost elaborate de catre echipe formate din 2-3 studenti, sub indrumarea cadrelor didactice de la cele patru universitati, urmand ca membrii comisiei sa evalueze si sa aleaga 2-3 dintre lucrarile cele mai bune,atat la nivel de universitate, cat si la nivel de proiect.

In vederea definitivarii proiectului-pilot, se vor organiza sesiuni speciale organizate impreuna cu universitatile participante, pentru prezentarea celor mai bune lucrari elaborate de catre studenti.

Cele mai bune lucrari prezentate in aceste sesiuni finale vor fi publicate pe website-ul universitatilor participante iar in cadrul website-ul B.N.R. se va realiza o sectiune speciala dedicata acestui proiect, in care se vor evidentia obiectivele, programul, participantii si impresiile lor, imagini din cadrul proiectului etc..

Conform proiectului, in universitati vor avea loc activitati (seminarii si cursuri) dedicate prezentarilor facute de catre studentii participanti.
*Sursa: 360city.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 726
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 5272 zile, 19 Nov. 2009

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .