poze conferinte si lansari venea din timpul diez

Conferinte si lansari: "Venea din timpul diez"

Iasi , Iasi. Miercuri 2 Iunie 2010 18:00
Libraria Avant-Garde

Categorii: Alte Evenimente

Data: 2.06.2010 - ora 18:00

Libraria Avant-Garde impreuna cu Editura Polirom va invita miercuri, 2 iunie, ora 18:00 la lansarea volumului "Venea din timpul diez" scrisa de Bogdan Suceava

Invitati, sa prezinte, la acest eveniment sunt: Liviu Antonesei, Antonio Patras, Serban Axinte.

In Bucurestiul contemporan, conflictele dintre diverse secte religioase ajung sa produca nu doar adversitati personale, ci si lupte de strada ori dispute transmise in direct la televizor. Fiecare dintre personajele cu care ne intilnim in acest roman are cite o teorie, cite o credinta la care nu ar renunta pentru nimic in lume. Romanul e o reprezentare neasteptata a societatii romanesti de azi, o invitatie plina de umor de a o privi dintr-un unghi aparte.

O imersie in fantasticul balcanic al tranzitiei dinspre opresiune spre libertatea mistificarilor si tranzactiilor de tot felul scrisa cu mare talent, umor, rafinament stilistic, energie narativa. (Norman Manea)

Cronica nostalgica a Bucurestiului, alunecind subtil intre excentric si exceptional, intre clovnesc si metafizic, evanghelie apocrifa a unei lumi cu prea multi salvatori, dar inapta de mintuire, infierbintata de idei si cautind, orbeste, mai mult un pastor decit libertatea, distilind timpul diez al simturilor noastre ranite, deschise, acutizate intr-o constructie literara impecabila (cu seriosi piloni livresti si cu o veritabila forta in a explora realitatea dincolo de frontierele realului), Venea din timpul diez este un roman remarcabil (de asezat nu doar in trena, ci si in tovarasia Crailor de Curtea-Veche) ce consacra, pe deplin, un prozator: Bogdan Suceava. (Sanda Cordos)
*Sursa: 360city.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 541
Cuvinte cheie: 2010 , conferinte , lansari , Evenimente Iasi
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 5098 zile, 13 Mai. 2010

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .