poze ziua copilului si aniversare 1 an de palas mall

Ziua Copilului si Aniversare 1 an de Palas Mall

Iasi , Iasi. Vineri 31 Mai 2013 - Duminică 2 Iunie 2013

Categorii: Alte Evenimente

Ansamblul Palas Iaşi aniversează un an şi îi aşteaptă pe clienţii din Iaşi şi din regiune la cumpărături, cu promoţii şi premii extraordinare, spectacole de muzică şi dans pentru cei mici, cadouri, târg de dulciuri şi jucării pentru copii, prezentări de modă şi numeroase alte surprize.

Palas Mall sărbătoreşte „Ziua Copilului” cu dulciuri, jucării şi alte articole dedicate prichindeilor, în cadrul unui târg tematic, care va avea loc în Atrium, în perioada 31 mai – 2 iunie 2013.

Vineri, 31 mai, de la ora 11.00, cei mici sunt invitaţi, alături de părinţi şi bunici, la spectacolul „Alimentează-te cu sănătate!”, realizat de copii pentru copii, în Atrium Palas Mall. La evenimentul organizat de Asociaţia „Salvaţi Copiii” vor participa aproximativ 250 de princhindei, de la 23 de grădiniţe şi şcoli din Iaşi. Seara, de la ora 18.00, tot în Atrium, Palatul Copiilor va da startul unui spectacol de muzică şi dans plin de veselie.

Pasionaţii culturii celui mai vechi teritoriu locuit de pe Pământ sunt invitaţi să petrecă „O zi în Africa”. Ineditul eveniment se desfăşoară vineri, de la ora 20.00, în Atrium. Publicul va fi încântat cu un spectacol de muzică şi dans oferit de patru artişti africani, printre aceştia numărându-se şi prezentatoarea de televiziune Mbela Nzuzi, originară din Congo.

„Atelierul artistului” organizează între 31 mai - 2 iunie, în Atriumul Palas Mall, o expoziţie cu vânzare de bijuterii, accesorii şi obiecte decorative. Grupul reuneşte artişti vizuali, membri ai Uniunii Artiştilor Plastici, filiala Iaşi. Special de 1 iunie, clienţii Palas vor întâlni în cadrul expoziţiei o colecţie de jucării şi accesorii pentru copii, lucrate manual din materiale specifice artelor focului (ceramică, sticlă), precum şi din cele ecologice sau reciclabile.

Palas Mall dedică ziua de sâmbătă, 1 iunie, celor mai veseli ştrengari, cărora le-a pregătit un program special. De la ora 10.00, în zona KidsLand Club, cei mici vor avea parte de show-ul mânuţelor din ceară (Wax Hands), de activităţi creative la standul Spin Art şi de oglinzi amuzante care distorsionează imaginea. De la aceaşi oră, în Atrium, va avea loc o paradă a costumelor şi un spectacol de muzică şi dans, la care participă peste 150 de prichindei de la Palatul Copiilor. De la ora 16.00 va începe Kids Party, un show cu dansuri, cântece şi demonstraţii de balet. De la ora 17.30, cele mai frumoase fetiţe şi cei mai simpatici băieţei vor defila pe scena din Atrium, în cadrul Kids Fashion Show, eveniment organizat de agenţia First Models. Seara celor mici se va încheia cu un spectacol de dans pregătit de Dance Energy.

Duminică, 2 iunie, pasionaţii de shopping sunt invitaţi să se bucure de promoţiile de până la 80% din magazine, brandurile din Palas Mall pregătind oferte atractive la colecţiile de sezon. Toţi clienţii care fac cumpărături de minimum 150 de lei sunt răsplătiţi cu seturi de ochelari party şi pahare termorezistente. În plus, pasionaţii de shopping intră în cursa pentru câştigarea marelui premiu: un sejur de vis pentru patru persoane la Londra.

Cei care doresc să îşi îmbogăţească garderoba vor găsi preţuri mai mici cu până la 80% la New Yorker, reduse la jumătate la New Look, Stefanel şi Nissa, mai ieftine cu 30% la Oodji şi Bigotti, în timp ce Guara, Lavande şi Tommy Hilfiger oferă promoţii de 20%. La D'S Damat clienţii pot cumpăra trei produse şi plătesc doar două, iar oferte avantajoase se găsesc şi în magazinele Seroussi şi Motivi. Cei care preferă ţinutele sport beneficiază de preţuri speciale la Nike - până la 30% şi Intersport - până la 20%.

Promoţii irezistibile sunt şi la colecţiile de încălţăminte: până la 50% la Noelle şi CCC, până la 30% la Otter şi Office Shoes şi 20% la Benvenuti. Articolele de marochinărie de la Samsonite au preţuri mai mici cu 70%. Jucăriile de la Varuna'S şi articolele pentru copii de la LC Waikiki au preţuri mai mici cu 30%, Vanilla Colours şi Librarium au promoţii de până la 20%, iar la Ecco, încălţămintea pentru copii este cu 15% mai ieftină. La CTS Corner şi Jokee, al doilea produs cumpărat este la jumătate de preţ.

Şi amatorii de bijuterii şi accesorii vor găsi preţuri mai mici la: Sabrini - până la 50%, Lady Bijoux - până la 30%, Accesorize - până la 20%, Garel Paris - până la 15% şi Millefiori - până la 10%. Clienţii Palas Mall vor găsi şi cosmetice la promoţii atractive: până la 30% la Yves Rocher, până la 20% la Sephora şi 10% pentru cumpărăturile de peste 120 de lei de la Douglas.

Evenimentele dedicate celor mici vor continua şi duminică, de la ora 10.00, în Atrium, cu un spectacol de muzică şi dans. De la ora 11.00, pe lacul din parcul Palas va avea loc o demonstraţie de navomodele, iar în grădină, prichindeii vor fi invitaţi la desene pe astfalt şi la o expoziţie de automodele şi inventică. Aceste acţiuni fac parte din programul manifestărilor organizate de Palatul Copiilor.

Duminică, de la ora 14.30, publicul din parcul Palas va admira o demonstraţie de Capoeira.

Și KidsLand Club îi aşteaptă pe cei mici să sărbătorească pe 2 iunie, de la ora 16.00, cu premii, tombole şi concursuri.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1869
Cuvinte cheie: Iasi
aleonte yasmine

Adaugat in urma cu 3945 zile, 31 Mai. 2013

Adaugat de cucubaubau13

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3708

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
  • Ai ceva de zis?

    .