poze seara iulia rugina in mojo

Seara "iulia Rugina" in Mojo

Iasi , Iasi. Joi 22 Iulie 2010

Categorii: Cluburi si Discoteci , Expozitii si Lansari de carte , Muzica si Concerte , Petreceri , Spectacole si Filme , Alte Evenimente

Cafeneaua Cinematografica prezinta Seara "Iulia Rugina"

Pierdut cap papusa (2003, UNATC, scurt metraj, durata: 9 min.)
Vineri in jur de 11 (2006, UNATC, scurt metraj, durata: 18 min.)
Buna Cristina! Pa Cristina! (2006, UNATC, scurt metraj, durata: 14 min.)
Museum of Broken Relationships (2009, Sarajevo City of Film - Sarajevo Talent Campus, scurt metraj, durata: 15 min.) – film vorbit in limba engleza.

Iulia Rugină a absolvit cursurile Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografica “I.L. Caragiale” din Bucureşti în 2006. Filmele sale studenţeşti Bună Cristina! Pa Cristina! şi Vineri in jur de 11 au fost proiectate şi premiate la mai multe festivaluri internaţionale de film, printre care cele de la Oberhausen, Clermont-Ferrand, Cottbus, München, Ludwigsburg, Brussels. În 2009, a realizat, cu sprijinul Festivalului de Film de la Sarajevo, scurtmetrajul Muzeul relaţiilor destrămate. Scenarii semnate de Iulia Rugină au fost dezvoltate în programe europene precum Sources 2, Nipkow Programm, Nisi Masa European Short Pitch, ScriptEast. A fost implicată, de asemenea, în proiecte de teatru, dans (sound design), în organizarea mai multor festivaluri de film şi în proiecte educaţionale, care au implicat workshopuri de film şi cursuri de film pentru amatori. În prezent, Iulia Rugină este preparator universitar la catedra de scenaristică a Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică “I.L. Caragiale”şi director executiv al asociaţiei Control N.

Mai multe detalii: http://iasi.inoras.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 647
Cuvinte cheie: Iasi
pavalut

Adaugat in urma cu 3600 zile, 22 Iul. 2010

Adaugat de pavalut

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3070

  • Ai ceva de zis?

    .