poze cursul formator

Cursul "Formator"

Iasi , Iasi. Joi 1 Octombrie 2009 12:00

Categorii: Conferinte si Seminarii , Alte Evenimente

Echipa Project Activ organizează începând cu luna octombrie 2009, în Iaşi, cursul "Formator" (cod COR 241 205).

Echipa Project Activ organizează începând cu luna octombrie 2009, în Iaşi, cursul "Formator" (cod COR 241 205).

Cursul oferă posibilitatea acumulării cunoştinţelor necesare managementului unui proces de formare â€" identificarea nevoii de instruire, planificare, marketingul formării, organizare - şi dezvoltării abilităţilor de proiectare, derulare, evaluare şi revizuire a programelor de formare şi dezvoltare a competenţelor profesionale necesare diferitelor instituţii specializate sau la locul de muncă prin folosirea unei game variate de metode de instruire şi de implicare a participanţilor.

În România nu există ocupaţia de Formator de Formatori, deoarece, până la ora actuală, se consideră de către specialişti că certificarea ca Formator, compatibilă cu definiţiile date formatorului la nivel european, îi permite acestuia, conform Standardului Ocupaţional pentru ocupaţia de Formator să practice Formarea de Formatori pe un anume domeniu specializat sau la locul de muncă, deoarece deţine atât competenţele de bază cât şi competenţele opţionale.

Data limită de înscriere este 30 septembrie 2009! Pentru mai multe informaţii (ex. actele necesare pentru înscriere) vă stăm la dispoziţie la numărul 0747 365 134 sau prin formularul de contact.
IMPORTANT!
Începând cu 1 ianuarie 2010, conform legii, indiferent de gradul didactic, nimeni nu va mai putea susţine cursuri în afara locului de muncă, deci ca o activitate suplimentară, fără certificarea de formator!!!

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 598
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 4846 zile, 01 Sep. 2009

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

  • Ai ceva de zis?

    .