poze tanarul ie ean edi ia a ii a
poze tanarul ie ean edi ia a ii a

Tânărul Ieșean- Ediția a II-a

Iasi , Iasi. Sâmbătă 16 Mai 2015 07:30

Categorii: Conferinte si Seminarii , Jocuri si Concursuri , Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 300/0

Tânărul Ieșean- Ediția a II-a

Asociația Tineretul Ortodox Român filiala Iași organizează pe 16 mai 2015 la Centrul de Conferințe „Providența” un workshop pentru 300 de tineri,liceeni și studenți.
Tema întâlnirii este „Frumosul va salva lumea, dar cine va salva Frumosul?”. Liceenii și studenții au șansa de a cunoaște persoane noi de la alte școli și facultăți din oraș și din întreaga Moldovă, de a participa împreună la activități desfășurate într-un ambient plăcut care facilitează cunoașterea și legarea de noi prietenii,de a lua parte la o conferințe și dezbateri despre tema propusă.Ei vor putea confrunta probleme actuale care împiedică împlinirea personală, vor încerca să găsească soluții practice pentru moderarea acestor obstacole.
Într-o societate în care probleme actuale interferează cu normalitatea și o degradează, care ne otrăvește cu știri pesimiste, previziuni sumbre de viitor, poluare, griji, stres, aglomerație, cum învățăm să trăim frumos? Cum ne integrăm în societate cu demnitate și credință? Care sunt lucrurile care ne pot face viața frumoasă?

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/680047312123679/

Pret bilet: 30 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 449
Cuvinte cheie: Iasi
bianca

Adaugat in urma cu 1973 zile, 08 Mai. 2015

Adaugat de neamtiu_bianca27

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

  • Ai ceva de zis?

    .