poze alchemy speakers iasi

Alchemy Speakers Iasi

Iasi , Iasi. Sâmbătă 22 Februarie 2014 09:00 - Duminică 23 Februarie 2014

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 12/16

Training de public speaking - "Cercul Excelentei" in comunicare

“Fără a cunoaşte puterea cuvintelor este imposibil să cunoşti oamenii ” – Confucius

În ultimii ani, vorbitul în public a început să fie din ce în ce mai căutat. Și pe bună dreptate! Pe lângă numeroasele avantaje pe care le au persoanele care știu să comunice bine, este important să vorbești în public, pentru cel puțin 4 motive:

Îți învingi fricile
Îți vei dezvolta limbajul non verbal
Vei avea mai multă încredere în tine
Vei invata sa aduci argumente irefutabile

Conceptul nostru unic "Alchemy Speakers" merge in profunzimea fiecaruia dintre cursanti si ofera instrumente pentru a modifica lucrurile dinpre interior spre exterior. Si, o data up-datate, asa raman. "Cercul excelentei" este unul dintre aceste instrumente ;). Vei invata cum sa iti construeisti un cerc al excelentei tale si cum sa folosesti resursele din tine.
Noi credem ca alchimia corecta a resurselor noastre interne este solutia concreta pentru dezvoltarea personala.

Ce îți oferim noi?

Un program de training unic, ce durează 2 zile, în care se folosesc concepte și tehnici NLP [Programare Neuro-Lingvistică]. Modalitatea de învățare este interactivă și se bazează pe joc, pe învățare non-formală, dezvoltarea creativității și mult umor. Vei incepe să simți diferențe, chiar după prima zi. GARANTAT!

Cine este trainerul?

Sorin Peligrad este trainer experimentat care a livrat peste o sută de mini-traininguri de public speaking și body language în cadrul Public Speaking Support Group Brașov, proiect organizat tot de către el. A livrat traininguri dedicate de public speaking pentru organizații precum Camera de Comerț Brașov, JCI, AIESEC, Best, Prime, ELSA, la companii și instituții, dar și în varianta open. Detalii aici: ro.linkedin.com/in/peligradsorin/

Cui i se adreseaza?

Absolut tuturor oamenilor care doresc să se elibereze de teamă, care își dau voie să se re-creeze. Cel mai des au participat persoane din zona resurselor umane, manageri, antreprenori, traineri, coachi, psihologi, auditori, avocați, dar și alte persoane pasionate de dezvoltare personală.

Ce abilități dobândești dacă participi la curs?

Pregătirea și implementarea cu succes a unui discurs
Stăpânirea tehnicilor de gestionare a emoțiilor de dinainte de discurs. Ancorarea
Creșterea stimei de sine, încrederii în forțele proprii. Cercul excelenței
Eliminarea temerilor legate de vorbitul in public. Controlul emoțiilor.
Canalele de comunicare (VAKOG). Testul minciunii.
Structura construcției unui discurs. Backtracking
Tips&Tricks în prezentare (tehnici folosite de speakeri de renume mondial)

Ce abilitati nu vei ști cum să le dezvolți dacă nu participi?

Capacitatea de comunicare, ascultare activă, observare, receptivitate
Capacitatea de a crește gradul de interes și participare și de a menține atenția la cote maxime. Charisma. Construirea raportului cu sala
Capacitatea de persuasiune și influență prin tehnici și instrumente specifice
Capacitatea de a gestiona dialogul interior într-un mod favorabil în timpul livrării discursului
Dezvoltarea creativității și a improvizației la cote înalte
Îmbunătățirea dicției și a pronunției cuvintelor. Tehnici de respirație.
Utilizarea tehnicilor verbale, paraverbale și nonverbale de captare a atenției
Livrarea în mod real a unui discurs

Durata: 8 ore zilnic în timpul weekend-ului în intervalul 9,30 – 18,30 (o oră pauza de prânz)
Locație: în funcție de mărimea grupei vom folosi o sală din zona centrală a orașului tău
Cum se va desfășura?

Cursul evidențiază un grad ridicat de interactivitate, în contextul îmbinării sinergice a teoriei cu practica. El conferă competențele specifice unui speaker, într-o atmosferă deschisă în care aplicațiile practice ocupă un teritoriu reprezentativ.
În curs se vor îmbina diverse metode printre care: prezentarea teoretică, vizionarea de filmulețe specifice contextului, activități pe grupuri mici și mari (exerciții, jocuri), expunerea de povești / metafore cu tâlc specifice contextului, exemple din viața reală și rezolvarea contextelor efective de training, discuții / reflecții / întrebări / dezbateri în plen etc.
În a doua parte a celei de-a 2-a zi de curs, fiecare participant va avea rolul de a livra timp de 15 minute un discurs, iar apoi va primi feed-back de la participanti.
Practic, vei elimina frica, acest sentiment nociv, cel care blochează creșterea firească a unei personalități echilibrate.

Testare finală:

Cum ar fi pentru tine să vorbești liber, să captezi audiența și să te hrănești cu acel succes? Împreună vom ancora acel succes și îl vei putea folosi în situații asemănătoare mai târziu.

Ce spun cei care au fost?

“E o plăcere să lucrezi cu Sorin. Public Speaking Support Group merge atât de bine la Brașov datorită entuziasmului și a profesionalismului său. Este un om care în orice proiect se implică și face mai mult decât i se cere.” – Daba Răzvan, trainer, coordonator național al Public Speaking România

“ Eu am reușit să vin doar o singură dată până acum, dar contactul cu PSSG (Public Speaking Suport Group) m-a ajutat să fiu mai atentă, mai conștientă de modul în care îmi pregătesc o prezentare/ discuție “face2face”, de modul în care mă comport și de cum mă simt când vorbesc în public. Cel mai important aspect este că mi-am reamintit că orice se poate corecta în timp prin implicare, efort și ajutor din partea experților.” – Csilla, expert marketing

“Consider inițiativa organizării cursului de Public Speaking& Body Language o idee foarte bună, cu o abordare profesionistă și atrăgătoare în același timp. Faptul că ne place atmosfera creată, subiectele propuse și discutate, jocurile, se reflectă în omogenizarea și fidelizarea membrilor grupului. Pe mine personal m-a încântat! Felicitări organizatorilor și sper să mai aveți proiecte la care să venim cu drag.”- Mihaela Spiridonescu- antreprenor

Preț investiție: în creșterea charismei și a siguranței proprii: 150 RON/zi x 2 zile = 300 RON +TVA

Oferta:
Lucky number 10: Pentru plata integrala economisești 10% din suma totală
Membrii JCI România beneficiază de discount 10%
3+1 GRATUIT: Vino cu încă 3 prieteni și cel de-al treilea participă gratuit la training!

Garanție 100% – La finalul trainingului, dacă vei considera că nu s-a produs nicio modificare a abilităților tale sau așteptările nu ți-au fost atinse, primești toți banii inapoi. GARANTAT! Fără explicații, fără negocieri, fără resentimente! Decât să lăsăm un cursant nemulțumit, mai bine ramânem prieteni și reluăm trainingul într-un mod adecvat. Dar, sincer, nu s-a întamplat până acum!

Foloseste formularul online pentru inscrieri: http://www.cursuri-calificare.eu/formular-inscriere/

Detalii:
- trainer Peligrad Sorin - 0730.830.760, peligradsorin@yahoo.com
- partener regional Cristi Axinte [hipnoterapeut] - 0748.973.575

Vino sa devii alchimistul vietii tale!

Pret bilet: 300 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 885

Eveniment postat de organizator

sorin peligrad

Adaugat in urma cu 2369 zile, 13 Ian. 2014

Adaugat de Sorin11832

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 6

  • Ai ceva de zis?

    .