poze gandire laterala program de antrenare a gandirii

Gândire laterală. Program de antrenare a gândirii

Iasi , Iasi. Miercuri 23 Septembrie 2015 18:00
Meteor 7A

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 8/12

ermenul de „gândire laterală” a apărut în 1967 și își propunea să desemneze un proces sistematic de a gândi inovator, depășind tiparele limitative ale gândirii logice. Edward de Bono, creatorul gândirii laterale, o explica astfel: „Nu poți săpa o groapă nouă adâncind o groapă mai veche.”

În educația formală accentul se pune pe gândirea verticală, gândire eficientă, dar incompletă. „Gândirea laterală poate fi exersată, învățată și folosită. Putem să ajungem să fim pricepuți în acest domeniu așa cum putem ajunge să fim pricepuți la matematică.” spune E. de Bono în cartea sa, Gândire Laterală
Programul de față își propune să facă alături de voi primii pași în a construi o gândire care să ne sară în ajutor atunci când avem nevoie.
Este un program cu un nivel ridicat de experimentare și practică, iar teorie mai puțină, doar atât cât este nevoie pentru fixarea unor metode de gândire laterală. Cine va participa la acest program va exersa pe parcursul celor 6 săptămâni gândirea laterală prin provocări lansate la fiecare sesiune, dar și ca temă pentru acasă.
Așadar un program care pune bazele gândirii laterale și în urma căruia îți poți exersa deliberat mintea să gândească „altfel” decât în modul tradițional.

Mai multe detalii: http://crilia.ro/gandire-laterala-program-de-antrenare-a-gandirii/

Pret bilet: 239 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1429

Eveniment postat de organizator

crilia

Adaugat in urma cu 2761 zile, 13 Mai. 2015

Adaugat de Crilia

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 40

  • Ai ceva de zis?

    .