poze simpozion in semn

Simpozion "In SEMN"

Iasi , Iasi. Sâmbătă 21 Noiembrie 2009 18:00
Moldova Mall Parter

Categorii: Conferinte si Seminarii

Simpozionul de Arte Vizuale "HUMAn"

Desfăşurat în comuna Cucuteni, judeţul Iaşi în perioada 9-23 august 2009, Simpozionul de Arte Vizuale "HUMAn", ajuns la a cincea editie, a avut ca scop realizarea de către un grup de artişti profesionişti a unor lucrări de dimensiuni mici şi medii pentru interior şi exterior din ceramică în combinaţie cu alte materiale naturale, în principal lemn şi a unor creaţii vestimentare din textile naturale cu accesorii din ceramică.

Tema simpozionului, "în SEMN", a permis participanţilor valorificarea fondului cultural-arheologic existent în zonă, din perspectiva artelor vizuale contemporane, acţiunea în ansamblul său fiind un bun prilej de relaţionare şi interacţionare între creatorii participanţi, între aceştia şi copiii localnici înscrişi la workshop-urile din cadrul manifestării.

Artiştii participanţi au fost din România, Republica Moldova şi Franţa, în număr total de nouă, cărora li s-a alăturat un grup de şaizeci şi şase de copii. Lucrările realizate sunt din ceramică şi combinaţie de ceramică şi alte materiale, grafică, pictură, fotografie şi design vestimentar.

La Moldova Mall expunem lucrările realizate în cadrul simpozionului, vom prezenta câteva creaţii vestimentare ( rochii pictate cu motive liniare inspirate din cultura Cucuteni), catalogul tipărit al evenimentului precum şi filmul realizat şi conţinut în acest catalog.

Asociaţia ARS CONTINUA Iaşi
telefon: 0332/ 434323; 0746 066109
e-mail: arscontinua@yahoo.com
*Sursa: inoras.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 700
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 5356 zile, 18 Nov. 2009

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

Alte Evenimente din Iasi
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .