poze secretele egiptului antic
poze secretele egiptului antic poze secretele egiptului antic poze secretele egiptului antic

Secretele Egiptului Antic

Iasi , Iasi. Vineri 24 Aprilie 2015 09:00 - Sâmbătă 9 Mai 2015
Sala Polivalenta, str. Palat

Categorii: Expozitii si Lansari de carte , Jocuri si Concursuri , Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 20/0

Secretele Egiptului Antic - prima expozitie interactiva din Romania ajunge la Iasi.

Dupa Cluj-Napoca, primavara aceasta este randul Iasiului sa gazduiasca prima expozitie interactiva pentru copii din seria History Hackers. “Secretele Egiptului Antic” va putea fi vizitata in perioada 24 aprilie – 28 iunie, la Sala Polivalenta, fiind organizata de APSIDES – Asociatia pentru Promovarea si Sprijinirea Initiativelor de Dezvoltare Economica si Sociala - in parteneriat cu B2B Agency, dupa un concept original Emagic.
“Secretele Egiptului Antic” este prima expozitie a seriei History Hackers ce isi propune sa le prezinte copiilor istoria intr-o maniera interactiva. Micii vizitatori au posibilitatea ca timp de cateva ore sa exploreze interiorul unei piramide si sa se joace de-a faraonii, sa se costumeze in mumii sau sa creeze amulete si bijuterii, descoperind astfel putin din specificul culturii si al civilizatiei egiptene. Seria History Hackers a debutat in octombrie 2014 la Bucuresti, expozitia dedicata Egiptului fiind ulterior organizata in Cluj-Napoca, iar in primavara aceasta la Iasi.
Expozitia de la Iasi se va desfasura in perioada 24 aprilie – 28 iunie, la Sala Polivalenta, fiind deschisa in fiecare zi a saptamanii intre orele 9:00 – 20:00, cu o pauza in intervalul: 14:00 – 15:00. Biletele vor costa 20 de lei pentru copii si 25 de lei pentru adulti, pentru grupuri organizate fiind pregatite pachete speciale. Pentru detalii si rezervari, cei interesati pot contacta organizatorii din Iasi la adresa de email secreteleegiptului@gmail.com, sau la numarul de telefon 0745.202.280.
Expozitia “Secretele Egiptului Antic” este prima dintr-o lunga serie de expozitii interactive care au la baza teme de istorie si civilizatie antica, dedicate in special copiilor din ciclul primar. Proiectul va continua cu noi editii menite sa ii aduca pe cei mici cat mai aproape de simbolurile istoriei internationale, intr-o maniera cat mai creativa.

Mai multe detalii: http://www.historyhackers.ro

Pret bilet: 20 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1078

Eveniment postat de organizator

b2b agency srl

Adaugat in urma cu 1867 zile, 19 Apr. 2015

Adaugat de stramius

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 13

  • Ai ceva de zis?

    .