poze caravana sony 3d la iasi 8 10 octombrie

Caravana Sony 3D la Iasi, 8 – 10 octombrie

Iasi , Iasi. Vineri 8 Octombrie 2010 12:00 - Duminică 10 Octombrie 2010
Carrefour Felicia

Categorii: Expozitii si Lansari de carte

Va asteptam cu drag

In perioada 8 – 10 octombrie 2010 la Iasi, mai precis la Carrefour Felicia vor fi prezentate ultimele inovatii Sony. Caravana Sony 3D va veni la Iasi dupa un lung tur ce cuprinde mai multe orase din tara precum Timisoara, Oradea, Cluj, Sibiu, Brasov, Bacau, (Iasi), Ploiesti si Bucuresti.
“Utilizatorii romani vor avea in aceasta perioada ocazia de a se bucura de experienta 3D si nu numai, intr-un adevarat showroom mobil, marca Sony. Dorim sa familiarizam publicul larg cu solutiile de divertisment pentru acasa, propuse anul acesta de Sony: experienta unica a vizionarii unui film 3D sau a jocului primelor productii de gaming 3D pentru console, chiar din confortul propriului camin”, declara Taiju Ishikawa, Branch Manager Sony Central and Southeast Europe, Romania.

Caravana Sony 3D reprezintă un camion de mari dimensiuni care încorporează, pe o suprafaţă de aproximativ 100 de metri pătraţi, trei zone distincte: cinematograful 3D, zona principală de prezentare a tuturor produselor şi o platformă panoramică.

Acestea vor beneficia de prezenţa constantă a personalului Sony, care va asista audienţa în utilizarea sistemelor de divertisment multimedia 3D, dar şi în ghidarea fanilor Sony către cele mai noi produse: camerele cu lentile interschimbabile NEX-3 şi NEX-5, aparatele DSLR A550, camerele foto digitale Cyber-shot TX5, precum şi notebook-urile VAIO din seriile P, EA, Z sau F.

Vizitatorii vor avea oportunitatea de a urmări programe sportive, videoclipuri, filme sau jocuri tridimensionale, cu ajutorul ochelarilor cu tehnologie Active Shutter, al noilor televizoare Sony BRAVIA LX900, cu diagonală de 60 inci (152 cm) şi al player-elor Blu-ray BDP S570 sau al consolelor PlayStation 3.

Zona principală de prezentare va cuprinde, de asemenea, şi standuri cu modele noi de camere video Handycam CX115, XR115, CX305 sau CX550 sau rame foto, percum DPP F700, pe care utilizatorii le vor putea testa la faţa locului.

Sursa: www.blog.iasi4u.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 357
Cuvinte cheie: Expozitie , 2010 , Evenimente Iasi
andra elena

Adaugat in urma cu 3549 zile, 15 Sep. 2010

Adaugat de salexandra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1700

  • Ai ceva de zis?

    .