poze eveniment auto zilele esp

Eveniment auto „Zilele ESP”

Iasi , Iasi. Joi 30 Mai 2013 - Duminică 9 Iunie 2013
Parcul Palas

Categorii: Expozitii si Lansari de carte

Ansamblul urbanistic Palas Iaşi şi UniCredit Leasing îi aşteaptă pe ieşeni şi pe clienţii din regiune să îşi aleagă automobilul mult dorit, în cadrul unei expoziţii cu vânzare de exemplare auto, cu preţuri reduse

Ford Fiesta, Chevrolet Cruze, Dodge Nitro, Lexus RX 350, Porsche Cayenne şi BMV 550I sunt doar o parte dintre „bijuteriile” auto care vor putea fi testate şi cumpărate la oferte avantajoase, valabile doar la Palas, în perioada 30 mai – 9 iunie 2013. Evenimentul „Zilele ESP”, adică „E Super Preţ!”, se desfăşoară în piaţeta centrală din Parcul Palas.

UniCredit Leasing a făcut o selecţie din parcul său cu maşini provenite din contracte de leasing financiar sau operaţional şi va prezenta publicului 18 autoturisme diverse, printre care compacte, business, de familie, utilitare, SUV-uri şi chiar unul cu rol de magazin mobil. Toţi iubitorii de automobile care vor vizita expoziţia din grădina publică Palas vor beneficia de un discount de 5% faţă de preţurile de listă, pentru contractele încheiate doar pe durata evenimentului. Clienţii Palas care doresc să cumpere o altă maşină din cele peste 2.000 de autoturisme de pe site-ul Am.Unicreditleasing.Ro, beneficiază, de asemenea, de reducerea de 5%, însă doar până pe 9 iunie.

Automobilele expuse vor fi disponibile pentru sesiuni de drive-test, iar agenţii leasing UniCredit vor oferi informaţii despre întregul parc auto. În plus, pe lângă discountul preferenţial de 5%, organizatorii mai oferă un avantaj: posibilitatea plăţii prin leasing financiar, leasing operaţional sau credit auto.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 831
aleonte yasmine

Adaugat in urma cu 3778 zile, 29 Mai. 2013

Adaugat de cucubaubau13

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3708

Alte Evenimente din Iasi
zilele iasului 2023

Zilele Iaşului 2023

Iasi, Iasi. 7 Oct 2023 - 15 Oct 2023
concert 3 sud est

Concert 3 SUD EST

Iasi, Iasi. Sâmbătă 28 Octombrie 2023
concert fanfara ciocarlia

Concert Fanfara Ciocărlia

Iasi, Iasi. Duminică 12 Noiembrie 2023
fara zahar tapinarii the mf show underground pub

Fără Zahăr & Ţapinarii – The Mf Show @ Underground Pub

Iasi, Iasi. Sâmbătă 7 Octombrie 2023
  • Ai ceva de zis?

    .