poze engage 2009

ENGAGE 2009

Iasi , Iasi. Vineri 20 Noiembrie 2009 10:00
sala de sport a Campusului Tudor Vladimirescu

Categorii: Festivaluri , Jocuri si Concursuri

Incepe Festivalul tehnic ENGAGE!

BEST Iasi împreuna cu Universitatea Tehnica "Gheorghe Asachi" din Iasi organizeaza în perioada 20-22 noiembrie 2009 cea de-a IV-a editie a Festivalului Tehnic Engage.
Finantat prin Ministerul Tineretului si Sportului, evenimentul dezvolta creativitatea si spiritul competitiv ale studentilor ieseni.
Festivalul debuteaza vineri, 22 octombrie, in sala de sport a Campusului Tudor Vladimirescu, cu sectiunea de PC Party, activitate ce dureaza peste 60 de ore si care va contine concursuri de programare, grafica digitala si jocuri pe calculator. Saptamâna ce urmeaza va aduce studentilor prezentari de proiecte ale pasionatilor de tehnica, un studiu de caz si un Team Design.

In 2008 la acest Festival au participat aproximativ 300 de studenti,dintre care peste 200 au venit cu calculatorul personal la PC Party. Pentru acest an organizatorii se asteapta la o participare cel putin la fel de numeroasa.

Mai multe detalii se gasesc pe site-ul evenimentului: www.bestis.ro/engage

BEST (Board of European Students of Technology) este o organizatie apolitica la nivel European , care ofera viitorilor ingineri oportunitati de invatare si dezvoltare personala. Prezenta în 83 de universitati tehnice din 30 de tari europene, asociatia BEST promoveaza spiritul european si încurajeaza comunicarea si lucrul într-un mediu multicultural prin evenimentele pe care le organizeaza - cursuri academice, competitii ingineresti, targuri de locuri de munca, traininguri si simpozioane educationale.
*Sursa: 360city.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 860
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 4822 zile, 17 Nov. 2009

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

  • Ai ceva de zis?

    .