poze ga ca zurli la ia i 2023

Gașca Zurli la Iași - 2023

Iasi , Iasi. Sâmbătă 6 Mai 2023 10:00
Casa de Cultura a Studentilor

Categorii: Jocuri si Concursuri , Muzica si Concerte , Spectacole si Filme

Gașca Zurli lansează o nouă invitație : Hai la masă!

Spectacolele au loc de la ora 10:00 si 15:00

“Hai la masă” este spectacolul prin care Gașca Zurli ii împrietenește pe copii cu bunele obiceiuri alimentare și ii ajută pe părinți să transforme bucataria in cel mai tare loc de joacă pentru copii.

O oră și un pic, cât durează spectacolul, prin cântec, joc și voie bună, învățam împreună să transformam “pauza de masă@ in “ pauză de bucurie”.

Fetița Zurli, Truli, Vrajimaturica, Teacher Zurli, Eroul Mulțumesc și Zâna Bună se transformă in cele mai importante ajutoare de bucătar. Iar Bucătărasul Lulu o să o înfrunte pe Tura Vura care nu ca rata ocazia de-a înfrupta clătitele magice făcute și numărate de Lulu.“Hai la masă!” e expresia pe care cei mici o asociază cu întreruperea oricărei alte activitați de joacă.

Copiii nu sunt fericiți cand adulții strigă: “Hai la masă!”. Acest spectacol este modul prin care invitația la masă capătă valoare.

Spectacolul demontează ideea că "masa" este un chin pentru cei mari și cei mici, deopotrivă, face să pară ușor dificilul moment când trebuie să cadă de acord asupra a ce, cand, cum și cît mănâncă.

“Hai la masă!“ e spectacolul semnat de Gașca Zurli, în stilul unic, atât de iubit de fani!In lunile Aprilie și Mai, Gașca Zurli se plimbă prin țara și lansează invitația “Hai la masă”.

Biletele sunt disponibile online pe www.entertix.ro și www.myticket.ro și în magazinele partenere din rețeaua www.entertix.ro și www.myticket.ro. (Librăria Cărturești, Carrefour).

Preț bilete:

• categoria 3 - 40 lei/ persoana;
• categoria 2 - 90 lei/ persoana;
• categoria 1 - 150 lei/ persoana. Acest bilet permite accesul la întalnirea specială cu artistul Gașca Zurli după spectacol.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 373
Cuvinte cheie: gasca zurli , Evenimente Iasi
valentina

Adaugat in urma cu 453 zile, 20 Apr. 2023

Adaugat de ValiBarbu

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1598

Alte Evenimente din Iasi
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .