poze evenimentele din weekend de la palas

EVENIMENTELE DIN WEEKEND DE LA PALAS

Iasi , Iasi. Vineri 23 Noiembrie 2012 - Duminică 25 Noiembrie 2012

Categorii: Jocuri si Concursuri , Muzica si Concerte

Palas Mall îşi invită clienţii la un weekend plin cu evenimente care vor îmbogăţi sesiunile de shopping cu multă distracţie. Programe muzicale, petreceri tematice, activităţi sportive şi momente distractive pentru prichindei sunt propunerile pentru un sfârşit de săptămână special, petrecut la Palas Mall.

Serile de weekend sunt dedicate muzicii la Palas Mall. În intervalul orar 15.00 – 17.00, clienţii vor putea face cumpărături în acompaniamentul unor instrumentişti talentaţi. Recitalul de pian, saxofon şi acordeon va instala atmosfera de weekend în Atrium Palas Mall.

Vineri, începând de la ora 18.00, în zona KidsLand Club, năzdrăvanii pot fi principalii actori ai unor momente muzicale îndrăgite.

Sâmbătă, de la ora 17.00, Librarium Palas şi Asociaţia Româno-Japoneză „Himawari” îi invită pe admiratorii culturii japoneze să înveţe dansurile tradiţionale asiatice, taxa de participare fiind 20 de lei. În aceeaşi locaţie, de la ora 18.00, copiii cu vârste între 4 şi 10 ani sunt aşteptaţi la ateliere de creaţie pentru a confecţiona decoraţiuni, scrapbooking, modelaj, pictură, accesorii şi bijuterii, quilling, origami, tehnica şerveţelului şi păpuşi. Tariful pentru participarea la ateliere este de 20 de lei.

Tot pe 24 noiembrie, începând cu ora 19.00, Vintage Garden & Lounge Palas organizează o seară cubaneză incendiară. „The Joy of Habanos” este petrecerea unde vor putea fi întâlnite adevăratele torcedoras – femei iscusite în înfăşuratul ţigărilor. În plus, clienţii se vor putea distra pe muzica lui Mirel Manea şi Magix Orchestra.

Sâmbătă, între orele 17.00 – 20.00, şi duminică, în intervalul orar 16.00 – 18.00, în piaţeta centrală a Palas Mall se va organiza evenimentul cu activităţi sportive „Game On”. Astfel, pasionaţii de mişcare se pot alătura demonstraţiilor de Tae Bo, Body Workout şi Zumba. Un weekend cu mişcare este potrivit pentru antrenamentul unor sesiuni prelungite de shopping.

Sâmbătă şi duminică, KidsLand Club va organiza după-amiezi antrenante şi amuzante pentru prichindei. De la ora 16.00 pot participa la jocuri şi concursuri interactive, iar de la ora 17.00 se pot transforma în personajele lor îndrăgite prin facepainting. Începând cu ora 18.00 se dă startul minidiscotecii, un prilej bun pentru ca cei mici să-şi demonstreze abilităţile de mari dansatori.

Duminică, în incinta Librarium Palas, de la ora 11.00, psihologul Diana Teodorescu îşi dă întâlnire cu prichindeii de 5-12 ani în cadrul atelierului de dezvoltare emoţională. Prin intermediul jocului, copiii vor fi stimulaţi să-şi exprime sentimentele şi să îşi dezvolte abilităţile sociale, taxa de participare la atelier fiind 20 lei.

Tot duminică, în zona Intersport, de la ora 18.00, Palas Mall şi Teatrul de Păpuşi „Luceafărul” îi invită pe copii să fie spectatorii unei piese inedite – Albinuţa, de Grigore Vieru.

Până pe 1 decembrie, în librăria Cărtureşti din Palas Mall este prezentată expoziţia de fotografie „Lumea prin ochi de copil”, cu lucrări ale micilor artişti instruiţi de agenţia Pro Image. 12 copii care au participat la atelierele de inițiere în fotografie au expus 53 de imagini, cele mai bune fotografii realizate de grupele „Zoom” și „Blitz” fiind premiate de agenţia Pro Image. Atelierele vor fi reluate din 15 ianuarie 2013.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 836
Cuvinte cheie: Iasi
monica

Adaugat in urma cu 4169 zile, 23 Nov. 2012

Adaugat de monik

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5142

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .