poze lex hobby con 2015 iasi

Lex Hobby Con 2015, Iasi

Iasi , Iasi. Sâmbătă 31 Octombrie 2015 - Duminică 1 Noiembrie 2015

Categorii: Jocuri si Concursuri

Iulius Mall, Iasi va fi gazda de anul acesta pentru evenimentul ce se va desfasura pe doua nivele: Lex Hobby Con! Vino si tu pe 31 octombrie si 1 noiembrie 2015 la cel mai mare eveniment destinat jocurilor de societate si pasionatilor de ele din Nord-Estul tarii.

Lex Hobby Con 2015

Anul acesta o sa avem foarte multe surprize pentru voi in materie de benzi desenate, board games, trading card games, figurine colectionabile si multe multe alte lucruri interesante ca invitati speciali.

48 de ore, peste 1000 de vizitatori, peste 200 de jocuri, premii totale de peste 15.000 lei, zeci de surprize, sute de carti de Magic, mii de negocieri aprige la Colonistii din Catan, zeci de zeii venerati la Tzolk'in Calendarul Maias, mii de zaruri aruncate in cursa pentru a deveni Regele din Tokyo, zeci de incercari in speranta de a ajunge la final (fara nimic ) la Galaxy Trucker, multe teorii publicate la bluff la Alchimistii, sute de planete facute la Micul Print si multe alte cifre funny, fac din Lex Hobby Con un eveniment la care cu siguranta va trebui sa participi.

Intrarea este libera la evenimentul mare. Concursurile de Magic si Catan sunt cu taxa. Va exista si o varianta de bilete cu diferite beneficii.


Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 811
Cuvinte cheie: Iasi
miriam miriam

Adaugat in urma cu 1746 zile, 24 Aug. 2015

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

  • Ai ceva de zis?

    .