poze evenimentele din weekend de la palas

EVENIMENTELE DIN WEEKEND DE LA PALAS

Iasi , Iasi. Vineri 8 Februarie 2013 - Duminică 10 Februarie 2013
Palas Mall

Categorii: Muzica si Concerte , Alte Evenimente

Sfârşitul de săptămână petrecut la PALAS MALL va fi dedicat artelor marţiale. Momente muzicale şi activităţi pentru copii vor completa agenda evenimentelor din acest weekend de la PALAS MALL.

Sâmbătă şi duminică, pe 9 şi 10 februarie 2013, la PALAS MALL continuă seria manifestărilor sportive „Game On”, cu scopul de a promova un mod de viaţă sănătos. Weekend-ul acesta este alocat artelor marţiale. În intervalul orar 16.00 – 19.00, în atriumul PALAS MALL, cluburi de renume din domeniu vor prezenta clienţilor demonstraţii de Aikido, Taekwondo, Karate, dar şi elemente de Ninjutsu, Tai Chi, Jodo, Jujitsu, Gym Karate, Kyokushin şi box francez. Profesioniştii de la Club Shingan, Club Budo, Club Kwang Gae, Club Marubashi, Club Sto Mart, Club Torakai, Club Kim Ho Dao, Club Sportiv Phuong, Club Sportiv Thieu Lam, Club Sportiv DAS TKD, Club Sportiv Karate Kai şi Club Veno vor oferi consiliere celor interesaţi de practicarea artelor marţiale, dar şi exemple de antrenamente complete. Ieşenii pasionaţi de aceste sporturi vor putea consulta şi materialele de prezentare ale cluburilor participante.

Amatorii de muzică de calitate sunt aşteptaţi vineri, 8 februarie, de la ora 20.00, la Cărtureşti. „Bard Art” este un eveniment cu intrare liberă, momentul muzical fiind susţinut de Bogdan Boghean voce, Alex Marinescu la pian şi Luiza Atodiresei la vioară.

Vineri şi sâmbătă, de la ora 18.00, prichindeii îşi vor putea dezvolta imaginaţia în cadrul atelierelor de creaţie organizate la Librarium. Copiii cu vârsta între 4 şi 6 ani se vor bucura de lecturi interactive, jocuri de grup creative şi vor învăţa tehnica origami. Taxa de participare este de 15 lei.

Duminică, de la ora 18.00, în zona Intersport, cei mici vor fi publicul unui spectacol prezentat de talentaţii artişti ai Teatrului de Păpuşi Aşchiuţă.

Până pe 14 februarie, caruselul premiilor va aduce clienţilor ce au făcut cumpărături în valoare de minimum 150 de lei peste 3.000 de premii surpriză. Marele câştigător, desemnat prin tragere la sorţi chiar de Valentine’s Day, îşi va putea invita perechea într-un sejur de vis, pentru două persoane, la Dubai.

Îndrăgostiţii au şanse să fie premiaţi şi în mediul online. Cei care se fotografiază în locaţia „In Love” din zona Atrium şi încarcă imaginea pe pagina de Facebook a PALAS MALL, până pe 14 februarie, intră în competiţia sentimentelor. Cea mai votată fotografie va fi premiată cu o cină romantică.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1185
Cuvinte cheie: Palas Mall , Evenimente Iasi
ninja praetorianel

Adaugat in urma cu 4095 zile, 08 Feb. 2013

Adaugat de Praetorian

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1379

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .