poze urban komitet session

URBAN KOMITET SESSION

Iasi , Iasi. Sâmbătă 23 Ianuarie 2010 22:00
Groove

Categorii: Muzica si Concerte , Cluburi si Discoteci

Pret: 10 lei pana la 23:00 | 15 lei

RANCHA
EASYCONCEPT -CRAIOVA
http://www.myspace.com/djrancha

Rancha este un sfert din "careul de asi" - alaturi de DJ Vasile, Seba 1394 si Snow - care a "lansat" genul drum&bass in Romania cand inca nici nu se vorbea macar despre o scena de profil. Cu ani buni de DJ-ing in spate si cu o serie impresionanta de gig-uri, la festivaluri ca AnonimTM 48H, De La Hoya, DJ Gathering, Transilvanian Summit, Center Parade, in orase ca Timisoara, Brasov, Bucuresti, Iasi, Arad, Sibiu, Oradea, Predeal, Costinesti sau Mamaia sau in cluburi ca Mythos, Office, Krypton, Studio Martin, Web, Chillout, Cotton, Pulp, Zeus, Hush Hush sau Wake Up, Rancha a intrat in topul celor mai selecti DJ de drum&bass din Romania, de la inceputuri pana in ziua de azi. Seturile sale vor fi mereu un mixture de liquid, jump-up si ragga pana la techstep.

LAUREN
URBAN KOMITET -IASI
http://www.myspace.com/techline

Cu inceputuri din 2005 , rezidentul Urban Komitet ,Laurian Stefan, se regaseste in beaturile drum'n'bass cu influente de la techno la deep.Cu o selectie foarte variata , se pastreaza conservator pe bass music si calitate oferind o calatorie aparte.

MC AGENT
UNUSUAL SUSPECTS
http://www.myspace.com/mcagent

Primul din breasla sa in Romania , Agent reuneste multe atributii ale scenei intr-un singur om! MC , solist vocal pentru trupele : Blanoz si Brigada Artistica Urbana si promoter la unul din cele mai cunoscute branduri de drum'n'bass la nivel national : Unusual Suspects. Cu influente raggae , reuseste sa trasmita mereu un vibe pozitiv si o atitudine pe masura .Vocea sa l-a purtat la aproape la orice party din Romania precum si la numeroase evenimente in afara granitelor !
ASHERON
BRASOV
http://www.myspace.com/asherondj

Originar din Brasov , Asheron este unul din putinii produceri de drum'n'bass ai tarii.Cu orientari spre liquid si soulfull , a reusit sa obtina review'uri foarte bune si sa ajunga si pe compilatia Manifest yourself cu piesa : Lost Soul .A impartit scena alaturi de Cyantific , Kubiks , Lomax , D-Kay , precum si alaturi de mai toti dj 'ii romani .
*Sursa: inoras.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 682
Cuvinte cheie: Concert , Muzica , 2010 , Evenimente Iasi
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 3857 zile, 22 Ian. 2010

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

Alte Evenimente din Iasi
scoala de numerologie romeo popescu

SCOALA DE NUMEROLOGIE - Romeo Popescu

Iasi, Iasi. 2 Sep 2020 - 2 Sep 2020
  • Ai ceva de zis?

    .