poze concert laura bretan

Concert Laura Bretan

Iasi , Iasi. Vineri 20 Martie 2020
Sala Unirii - Cinema Victoria

Categorii: Muzica si Concerte

Turneu National Aniversar - 18 Ani, 18 Orase

Fara indoiala cea ma importanta aparitie din ultimii ani in perimetrul muzicii internationale, Laura Bretan mai face un pas important spre consacrarea absoluta – primul ei turneu national la implinirea a 18 ani – 18 orase – eveniment pe care orice artist si-l doreste ca pe o recunoastere a prestigiului si a popularitatii.

Evolutia ei spectaculoasa este cea mai buna dovada ca valoarea nu asteapta numarul anilor si ca harul divin cu care a fost inzestrata este deasupra invidiei ca sentiment omenesc. Performantele ei live uimesc lumea, din Chicago pana la Tokio, trecand prin Londra, Paris, Madrid, Bruxelles, Roma si multe altele, fara discriminare impartind lumina in Israel sau in Emiratele Arabe.
Laura calatoreste oriunde o poarta destinul, spre bucuria celor care o iubesc si se iubesc toti ca Unul. Dupa ce a cantat impreuna cu artisti ca: David Foster, Il Volo, Toto Cutugno, Ricchi e Poveri, The Tenors, Fernando Varella sau , cel mai recent, Michaell Bolton, Laura invita alaturi de ea un tanar extrem de talentat si cunoscut publicului intern si international - tenorul Bogdan Mihai, un tenor rossinian prin excelenţă în peisajul liric internaţional.

Mai multe detalii: https://www.iabilet.ro/bilete-iasi-laura-bretan-52621/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 101
Cuvinte cheie: Iasi
aleonte yasmine

Adaugat in urma cu 105 zile, 20 Feb. 2020

Adaugat de cucubaubau13

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3588

  • Ai ceva de zis?

    .