poze concert petran the gang

Concert Petran & The Gang

Iasi , Iasi. Vineri 10 Iunie 2016
Gradina Palas

Categorii: Muzica si Concerte

Petran Music School, singura școală privată din Iași axată pe dezvoltarea personală prin muzică vă invită la Concertul Live Petran & The Gang.

Eveniment cu tradiție, ajuns la ediția cu nr. 14, concertul este organizat în parteneriat cu Palas Mall Iași și Casa de Cultură a Studenților Iași.

Este vorba despre un show original 100% live, din sfera muzicii Pop & Rock, desfășurat in aer liber în Grădina Palas vineri, pe 10 iunie, incepand cu ora 19.30.

Concertul este susținut de copii, tineri și adulți cu vârste cuprinse între 6 și 45 ani, elevi ai claselor de Pian, Canto, Cor, Chitară electrică, Chitară bass, Tobe și Percuție.

Peste 80 de tineri talentați și pasionați de muzică vor urca pe scenă, grupați în formații ce vor interpreta câte un cover după o piesa preferată, aleasă chiar de ei.

Concertul se adresează tuturor tinerilor și adulților care iși doresc să experimenteze muzica într-un mod neconvențional, să iși urmeze pasiunea și să se exprime liber prin muzică.

Petran Music School urmarește dezvoltarea inteligenței emoționale prin intermediul muzicii, stimulând creativitatea și imaginația tinerilor.

Vă asteptăm la un show memorabil vineri, 10 iunie ora 19.30 în Grădina Palas (zona Patinoar).

Intrarea este gratuită.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 619
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Iasi
ninja praetorianel

Adaugat in urma cu 1569 zile, 07 Iun. 2016

Adaugat de Praetorian

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1314

  • Ai ceva de zis?

    .