poze concert stream la iasi

Concert Stream la Iasi

Iasi , Iasi. Joi 21 Noiembrie 2013 21:00

Categorii: Muzica si Concerte

Concertul va avea loc joi, 21 noiembrie, incepand cu ora 21:00 in Club RS.

Saxofonistul Uwe Steinmetz a compus lucrări pentru coruri, formații, orchestre de cameră , cvartete de corzi și orgi, și a a avut numeroase apariții pe scenă ca solist, în colaborare cu ansambluri de jazz, orchestre și muzicieni din Africa , America de Sud, India, America de Nord și Europa. În calitate de profesor de saxofon, va realiza la Iași un curs de măiestrie interpretativă, specialitatea Saxofon, cu elevii de la Colegiul Național de Artă “Octav Băncilă” în perioada 20-21 noiembrie.

În cadrul cvartetului STREAM, el explorează punctele comune ale acestor tradiții muzicale diferite, în colaborare cu Daniel Stickan, un pianist extraordinar, cu soția sa Lauren Franklin-Steinmetz, o violoncelistă americană talentată și cu Adreas Edelmann, unul dintre cei mai versatili și remarcabili basiști de jazz ai generației sale, de pe scena jazz-ului european din Germania.

Stilul muzical al cvartetului STREAM, este inspirat din diverse surse din afara sferei jazz-ului contemporan: muzica populară, bisericească, rock avant-garde și muzica contemporană. Prin compozițiile lor, STREAM celebrează originile și fundamentul cultural și spiritual ale diverselor surse de inspirație pentru melodiile lor, bazându-se pe puterea muzicii de a dezvălui un adevăr profund, vindecător și reconciliant într-o lume din ce în ce mai globalizată, dar în același timp fragmentată.

Intrarea este libera.

Mai multe detalii: http://iasi.inoras.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 527
popadriana

Adaugat in urma cu 3810 zile, 19 Nov. 2013

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .