poze lansare album rappamuffin spasme

Lansare Album RappaMuffin & Spasme

Iasi , Iasi. Sâmbătă 31 Mai 2014 20:00 - Sâmbătă 31 Mai 2014
str. Vasile Pogor nr. 4

Categorii: Muzica si Concerte

Numar min/max participanti: 150/1000

dubla lansare ”SPASME ȘI CU RAPPA MUFFIN formulă fatală

Muzica bună revine în prin plan cu dubla lansare ”SPASME ȘI CU RAPPA MUFFIN formulă fatală” unde mesajul atent critic al MC-ilor de la SPASME se combină cu ritmurile melodice de jazz, reggae și ska ale formației RAPPA MUFFIN, pentru deliciul urechii și dansul spiritului.

Spasme este despre umor și libertate, despre ce se întâmplă în jurul nostru, în forma jocurilor inteligente de cuvinte și rime alese.
De la old-school la new-school rimele date de SmallBoy, Pulsar, Scurt și Nixon, beat-urile melodice și accentuate, aranjate de Socez și combinate cu scartchuri pe vinil vor lăsa energia liberă la interpretare.
Ca unul dintre cele mai promițătoare materiale apărute în sfera rap, în 2014 , albumul celor de la SPASME, ”De la 3 la 4” este un mix potrivit de energie brută și ecuație artistică, ce caracterizează atât de bine aceste noi decenii.

Deleanu & Socez sunt cei mai de treabă cunoscători ai muzicii bune mixate cu calitate. Aceștia vă vor întreține spiritul tânăr și mintea liberă.
Cu ani de experiență, în colaborări cu numeroși artiști rap și un vast repertoriu muzical, seturile celor doi artiști sunt unice și spontane, în care bass-ul și trip-hop-ul se combină cu rap-ul anilor '90 pentru o experiență incredibilă.

RAPPA MUFFIN este muzica reală, vibrația pozitivă și trăirea artiștilor ce o alcătuiesc. Urmând stilul big-band al formațiilor de jazz din anii '60, ritmul înrădăcinat de reggae și energia ska, combinate cu mesajul pur, necodificat al MC-ilor cu care colaborează, îi fac unici în sfera muzicală românească.
După motto-ul ”Toți suntem unici și totodată la fel” formația ne invită să descoperim împreună unde ne poate purta muzica.
Rappa Muffin însemnă expansiune artistică și libertate de exprimare, înseamnă mesaj și încredere în faptul că lucrurile se pot schimba, că pacea și libertatea sunt un viitor iminent și că suntem o generatție căreia îi pasă, o generație care spune lucrurilor pe nume și nu se comformează, înseamnă acceptarea diferitelor caractere umane și împletrirea diverselor stiluri muzicale pentru a dezvolta un nou pattern melodic și totodată puternic și ieșit din comun.
În cadrul lansării primului lor album, ”Laleaua Neagră”, alături de formație, ne vor mai bucura sufletele pline de muzică, invitați precum Matei și MC precum Vax, Dakar, Nixon și Pulsar.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/1507252292836682/?ref_notif_type=plan_mall_activity&source=1

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 482
vlad ciolan

Adaugat in urma cu 3615 zile, 28 Mai. 2014

Adaugat de vladsound

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .