poze omul cu obolani live in bar b2

Omul cu șobolani live in Bar B2

Iasi , Iasi. Vineri 13 Martie 2020 21:00

Categorii: Muzica si Concerte

Omul cu sobolani(OCS) revin la Iași, vineri seara, pe 13 martie, în promovarea celui mai nou single – „Singur împotriva nimănui”, al șaptelea de pe noul album „Fabrica de păpuși”.

Deschidem ușile muzicii live, alături de prietenii noștri de la BarB2, sponsorizate de SCC Romania și promovate cu ajutorul oamenilor care deschid minți de la RADIO GUERRILLA.

Biletele vor fi disponibile în rețeua iaBilet.ro.
*earlybird - 40 ron (număr limitat)
*presale - 50 ron
La intrare, în limita stocului rămas, biletele vor avea prețul de 60 de lei.

OCS, prescurtarea de la Omul cu șobolani – inspirat din titlul cărții lui Freud – este numele trupei formate din Dan Amariei (vocal), Nicolae Aramă (chitară), Mihnea Dobrotă (tobe) și Radu Caragea (bas), care a luat naștere în Constanța (România), în urmă cu douăzeci și doi de ani. De atunci, aceștia au ajuns departe: au cucerit scena alternativă românească, au lansat opt albume, au filmat câteva zeci de videoclipuri, au susținut sute de concerte și sunt la a treia generație de fani.
În 2019 Omul cu șobolani au lansat cel mai recent album de studio – Fabrica de păpuși. Single-uri precum Căprioara acerbă, Oglinzi, Vorbești în somn sau Iepurele Ateu și Proasta Țestoasă ne dau deja un indiciu puternic în legătură cu noua direcție muzicală a formației – un album actual și energic, dar și o reconectare la mesajul social din primii ani ai trupei.

Nu rata așadar concertul OCS de la Iași! Hai pe 13 martie în BarB2 să te reîntâlnești cu formația și să asculți live cel mai nou single „Singur împotriva nimănui”! Biletele se găsesc în avans pe www.iabilet.ro și în rețeaua de distribuție IaBilet.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/2584123751802687/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 472
Cuvinte cheie: Iasi
corina hebristean

Adaugat in urma cu 1006 zile, 06 Mar. 2020

Adaugat de corina.heb

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1014

  • Ai ceva de zis?

    .