poze pranzul melodios cu petra acker the band

Prânzul Melodios cu Petra Acker & The Band

Iasi , Iasi. Duminică 1 Decembrie 2019 14:00
Anastasie Fatu nr 2A

Categorii: Muzica si Concerte

Prânzul melodios este despre desfătarea simțurilor și timp petrecut cu sens. Vă invităm la un concert jazz-funk-soul-afrobeat alături de Petra Acker & The Band și o altă simfonie, a gusturilor, încercând preparatele noilor noștri bucătari. Un eveniment de zi prietenos cu familiile, să vă tihnească și să vă apropie. Biletul costă 45 de lei și include o gustare din noul meniu. Copiii sub 12 ani au intrare gratuită. Locurile sunt limitate.

Prânzul melodios este despre desfătarea simțurilor și timp petrecut cu sens. Vă invităm la un concert jazz-funk-soul-afrobeat alături de Petra Acker & The Band și o altă simfonie, a gusturilor, încercând preparatele noilor noștri bucătari. Un eveniment de zi prietenos cu familiile, să vă tihnească și să vă apropie.

Biletul costă 45 de lei și include o gustare din noul meniu. Copiii sub 12 ani au intrare gratuită. Locurile sunt limitate.

Despre invitații zilei:

Cei 25 de ani petrecuți în universul muzicii se regăsesc în toate compozițiile Petrei. Individualitatea ei te ghidează, pe toate planurile, de-a lungul poveștilor despre viață. Versurile pieselor sunt inspirate din propriile experiențe și trăiri, stilul este unul poetico-tribal, iar vocea ei exotică și ritmurile le acompaniază într-un amestec de afrobeat, jazz, psihedelic, r’n’b și funk.

Cu un album și un EP la activ și numeroase alte materiale în lucru, Petra a concertat în cele mai exotice si multiculturale formule, atât în țară cât și în străinătate. Din Europa în SUA, de la Untold și Waha la Festivalul de Jazz din Budapesta, de la renumitul Club de Jazz “Porgy and Bess” din Viena până la cele mai colorate și luminoase scene - mereu acompaniata de muzicieni consacrați.

Petra Acker & the Band este proiectul prin care Petra aduce muzica Funk, Soul, Afrobeat, Jazz și Afro Jazz pe scenele românești.
Cei patru componenți ai trupei au lansat anul trecut EP-ul de Lofi Hip-Hop intitulat Never Been Better și lucrează momentan la un material nou, cu ritmuri menite să miște trup și suflet.

”Never Been Better” aici:
https://soundcloud.com/uninvited-artists/sets/petra-acker-never-been-better-ep/s-sTK

Mai multe detalii: https://facebook.com/events/548342305898870/

Pret bilet: 45 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 96
Cuvinte cheie: jazz , Evenimente Iasi

Eveniment postat de organizator

diana

Adaugat in urma cu 90 zile, 27 Nov. 2019

Adaugat de Acaju

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Iasi
concert directia 5 povestea noastra

Concert Directia 5 - Povestea Noastra

Iasi, Iasi. Duminică 1 Martie 2020
the motans

The Motans

Iasi, Iasi. Vineri 28 Februarie 2020
spectacol copii frozen regatul inghetat

Spectacol copii: Frozen Regatul Inghetat

Iasi, Iasi. Sâmbătă 29 Februarie 2020
concert mahala rai banda

Concert Mahala Rai Banda

Iasi, Iasi. Luni 6 Aprilie 2020
  • Ai ceva de zis?

    .