poze the mono jacks brunch acoustic session la acaju

The Mono Jacks Brunch Acoustic Session la Acaju

Iasi , Iasi. Sâmbătă 6 Aprilie 2019 13:00
Acaju Cafe, Strada Anastasie Fătu nr 2A

Categorii: Muzica si Concerte

The Mono Jacks – Brunch Acoustic Session la Acaju Iași pe 6 aprilie Spargem puțin rutina concertelor la ceas de seară cu un brunch acoustic session împreună cu băieții de la The Mono Jacks, pe 6 aprilie de la ora 13.

Un eveniment family friendly, gândit în special pentru părinții cărora le este greu să iasă noaptea târziu cu toată familia. Copii sub vârsta de 12 ani au, așadar, access liber să ne umple încăperea cu ale lor râsete și urechi curioase.

Organizat alături de prietenii noștri de la Showberry, sprijinite de SCC Services Romania și promovate cu ajutorul oamenilor ce deschid minți de la RADIO GUERRILLA.

Eveniment cu locuri limitate.
Biletele sunt disponibile în rețeaua iabilet.ro la prețul de 50 de lei (acces general).Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Mai multe detalii: https://www.iabilet.ro/bilete-the-mono-jacks-brunch-acoustic-session-la-acaju-41431/

Pret bilet: 50 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 472
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Iasi
corina hebristean

Adaugat in urma cu 1405 zile, 30 Mar. 2019

Adaugat de corina.heb

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1014

Alte Evenimente din Iasi
  • Ai ceva de zis?

    .