poze adevarul gol golut premiera

Adevarul gol-golut(premiera)

Iasi , Iasi. Vineri 11 Septembrie 2009 21:00

Categorii: Spectacole si Filme

Regia: Robert Luketic

Abby Richter (Catherine Heigl) este ambitioasa producatoare a unui talk-show matinal de televiziune "A.M. Sacramento", care se mandreste cu faptul ca poate rezolva pe loc orice problema - orice problema in afara statutului ei de femeie singura si nefericita. Cand vine vorba de intalniri si cunostinte, Abby se transforma dintr-o femeie de succes, intr-o ghinionista.

Cand rating-ul show-ul ei incepe sa cada, Abby este fortata sa se asocieze cu proaspatul corespondent special Mike Chadway (Gerard Butler), un tip care o irita nespus. Emisiunea lui, "Adevarul gol-golut", promitea ca va dezvalui secretele barbatilor. Dar emisiunea lui provocatoare, cam sovinista si desantata, o ofenseaza pe Abby, care simte c-o ia razna cand vede ca show-ul face rating-uri fulminante pecetluindu-i lui Mike statutul de angajat favorit al postului de televiziune.

Apoi Abby il intalneste pe Colin, vecinul ei, care e doctor si neinsurat! El este intruchiparea opusului lui Mike Chadway - e suav, politicos si nici pe departe o bruta - iar Abby nu vrea sa mai rateze de data asta. Desi nu-i convine sa recunoasca, ea are nevoie acum de expertiza lui Mike in materie de preferintele barbatilor, pentru ca ea sa n-o mai dea in bara si de data asta. In timp ce Mike o consiliaza pe Abby, iar ea pune in aplicare tacticile lui de seductie, ei vor descoperi ca sunt victimele unei mari ironii: oricat de diferiti ar fi, barbatii si femeile impartasesc aceleasi sentimente.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 356
Cuvinte cheie: comedie , filme , premiera , romantic , Evenimente Iasi
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 3930 zile, 01 Sep. 2009

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

  • Ai ceva de zis?

    .