poze bodysong la club brain

Bodysong la Club Brain

Iasi , Iasi. Miercuri 10 Noiembrie 2010 21:00
strada Gandu nr.6

Categorii: Spectacole si Filme

La mijloc de saptamana, Clubul Brain ne invita sa renuntam la rutina si sa vizionam la ei "acasa" pelicula Bodysong, regizata de Simon Pummell.

Documentarul are o durata de 88 de minute si prezinta o poveste complexa legata de natura umana si de traseul sinuos al vietii. Opozitia viata-moarte este conceptul cheie care guverneaza intreaga actiune, concentrata si ea pe cinci capitole.

Secventele sunt interconectate prin intermediul imaginilor, care se imbina armonios de la un cadru la altul, fara a scapa din vedere firul narativ. La partea vizuala lucrata cu grija in stil minimalist, se adauga si soundtrack-ul semnat de Radiohead's Jonny Greenwood.

Desi multe opinii cu privire la pelicula Bodysong au in vedere aceeasi remarca: scenariul arata mult mai bine pe foaie decat pus in scena, cert e faptul ca Simon Pummell ne provoaca sa ne confrutam gandurile, valorile si principiile cu o executie incomparabila, premiata cu British Independent Film Awards in 2003.

Sinopsis: "Rezultatul e un tur de forta hipnotic, un torent de imagini care-ti dau senzatia ca asisti la spectacolul vietii tale dat pe repede-inainte, un colaj abstract al carui impact emotional te copleseste, o data ce calatoria s-a terminat."

Pelicula va rulata pe 10 noiembrie, de la ora 21:00.
Vizionare placuta!

Mai multe detalii: http://www.altiasi.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 409
Cuvinte cheie: Iasi
george

Adaugat in urma cu 4926 zile, 10 Nov. 2010

Adaugat de georgepopa

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3474

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .