poze crossing over premiera

Crossing Over (premiera)

Iasi , Iasi. Vineri 11 Septembrie 2009 20:00

Categorii: Spectacole si Filme

(Premiera - 11 Septembrie 2009)

"Crossing Over" este o drama despre lupta unor imigranti ilegali de diferite nationalitati de a obtine statut legal in Los Angeles-ul secolului XXI, abordand teme spinoase precum securizarea granitelor Statelor Unite ale Americii, problema terorismului, falsificarea de documente oficiale, incercarea disperata de a procura cartea verde sau dreptul de azilant, naturalizarea, locurile de munca la negru sau ciocnirea dintre culturi.

Max Brogan (Harrison Ford) este un ofiter al Biroului de Imigrari din L.A. cu un defect riscant - se ataseaza de oamenii pe care trebuie sa ii urmareasca si sa ii deporteze. Partenerul sau este Hamid (Cliff Curtis), un iranian-american foarte dedicat slujbei sale si mandru ca traieste in America.

In acelasi timp, o avocata (Ashley Judd) negociaza cu o familie pentru adoptarea unui orfan si se ocupa de deportarea unei tinere de 15 ani acuzata ca ar fi implicata in acte de terorism.

O alta poveste il prezinta pe Cole Frankel (Ray Liotta) profitand de statutul sau de administrator care acorda cartea verde pentru a obliga un fotomodel australian (Alice Eve) sa accepte lucruri compromitatoare..

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 339
Cuvinte cheie: drama , filme , imigrant , premiera , Evenimente Iasi
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 3930 zile, 01 Sep. 2009

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

  • Ai ceva de zis?

    .