poze film spread

FILM: "Spread "

Iasi , Iasi. Vineri 18 Decembrie 2009 19:00
Cinematograful Republica Iasi

Categorii: Spectacole si Filme

Vineri, 18 Dec 2009 - 19:00

Tanar inalt, frumos si revoltator de atragator, ofer doamnelor sex si distractie, in schimbul unui trai de lux. Aceasta este deviza unui adevarat Playboy de L.A.

Faceti cunostinta cu Nikki (Ashton Kutcher), un tanar lipsit de inhibitii si orice urma de moralitate, care stie foarte bine ce vrea de la viata. Dupa un lung periplu prin dormitoarele femeilor bogate si disponibile, Nikki pare in final sa-si gaseasca locul in viata Samanthei (Anne Heche), o avocata de succes, superba in pofida varstei si capabila sa-i ofere mai mult decat ar fi putut visa el vreodata.

Tocmai cand se instalase confortabil in fabuloasa vila a Samanthei, ironia sortii il face sa-si piarda capul tocmai dupa o chelnerita care-i impartaseste "principiile sanatoase". Heather (Margarita Levieva), la fel de sexy si versata ca si el, ii intuneca ratiunea si il da complet peste cap.

Prins intre dragoste si bani, el este nevoit sa faca o alegere nu tocmai usoara: luxul de a se indragosti sau luxul pe care i-l ofera alte femei in schimbul libertatii si a prestatiei din dormitor?

Lipsit de principii si scrupule, Ashton Kutcher intra perfect in rolul infidelului de profesie in filmul Playboy de L.A., o comedie extrem de sexy si provocatoare, care va putea fi vizionata din 21 august in premiera in cinematografele: Hollywood Multiplex, Movieplex, CinemaPRO, Light Cinema, Cinema City Cluj, Timisoara si Bacau, Odeon Cineplex Cluj.


La premiera filmului Playboy de L.A./ Spread din cadrul Festivalului de Film Sundance, Ashton Kutcher a fost insotit de superba Demi Moore, aceasta parand extrem de incantata de prestatia mult mai tanarului sau sot.

Intrebat de reporteri ce anume l-a atras la acest rol, Ashton a declarat ca "rolul din Playboy de L.A. a fost o adevarata provocare pentru mine, anume: aceea de a construi un personaj care sa fie amuzant si placut de public, in conditiile in care Nikki are un comportament mai mult decat imoral. Mi s-a parut foarte interesanta ideea sexului folosit ca arma intr-o relatie. Scenele mai fierbinti din film nu sunt despre sex in sine, ci despre puterea pe care o da unui partener asupra celuilalt", spune Ashton.

"Oamenii folosesc sexul ca pe o reconfirmare de sine sau ca sa evite discutiile despre problemele reale dintr-un cuplu. Te convingi foarte usor de asta urmarind evolutia scenelor de sex dintre mine si Samantha (Anne Heche)".

Program:

Vineri, 18 Dec 2009 - 19:00
Sambata, 19 Dec 2009 - 19:00
Duminica, 20 Dec 2009 - 19:00
Luni, 21 Dec 2009 - 19:00
Marti, 22 Dec 2009 - 19:00
Miercuri, 23 Dec 2009 - 19:00
Joi, 24 Dec 2009 - 19:00

Pret: 6 lei
*Sursa: iasi.24fun.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 318
Cuvinte cheie: Playboy , cinema , filme , la , premiera , spread , Evenimente Iasi
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 3831 zile, 08 Dec. 2009

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

  • Ai ceva de zis?

    .