poze in container la uzina cu teatru

In container la Uzina cu Teatru

Iasi , Iasi. Joi 4 Martie 2010 19:30
Sala Uzina cu Teatru - Teatrul National Iasi

Categorii: Spectacole si Filme

Regizor: Radu Ghilas

La Uzina cu Teatru, pe 4, 17, 24 martie, de la 19.30, Radu Ghilaş, în calitate de regizor, propune publicului spectacolul cu piesa "În container" de Constantin Cheianu, autor basarabean care semnează şi textul piesei "Made in Est", jucată pe scena Teatrului la Cub.

"În container" prezintă realitatea crudă a celor care emigrează în speranţa unui trai mai bun şi care ajunşi acolo unde şi-au dorit, trebuie să se transforme în irlandezi sau lituanieni sau italieni sau spanioli, pierzîndu-şi astfel propria identitate. "În container" este povestea simplă a unor oameni care aflaţi într-o situaţie limită renunţă la orice urmă de moralitate pentru a-şi salva viaţa.

"În container" este o călătorie care are ca principale destinaţii umilinţa, trădarea şi minciuna, o călătorie la finalul căreia se moare oricum, daca nu fizic sigur sufleteşte.

Distribuţia îi reuneşte pe scenă pe: Alin Popovici, Sergiu Moraru, Toma Moraru, Andrei Onofrei, Andreea Stafie, Alexandru Arnăutu. Scenografia este semnată de Delia Andrieş, iar mişcarea scenică, de Oana Sandu. Muzica live- trupa Legend, avându-i în componenţă pe: Alexandru Arnăutu-solist vocal, Edi Jereghi-chitară, voce, Dan Cuciureanu-bass, voce, Marius Vitel-tobe, Ionuţ Irimiea-clape.
*Sursa:teatrulnationaliasi.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 472
Cuvinte cheie: 2010 , Evenimente Iasi
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 5177 zile, 28 Feb. 2010

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .