poze lumea vazuta din fotoliul rulant

Lumea văzută din fotoliul rulant

Iasi , Iasi. Sâmbătă 7 Mai 2011 11:00
Era Shopping Park Iasi

Categorii: Sport si Excursii

Sport fara barierile dizabilitatii

Pe data de 7 mai 2011 Clubul Sportiv „Iaşi 21” organizează prima etapă a proiectului „Lumea văzută din fotoliul rulant” ce constă în demontrații sportive cu și pentru persoane cu dizabilități locomotorii.

Scopul proiectului este schimbarea modului de percepere şi formarea unor comportamente pozitive cu privire la persoanele cu dizabilităţi locomotorii în rândul membrilor comunității ieșene.

Va asteptăm să vă alăturați inițiative noastre de a dezvolta activități sportive pentru persoanele cu dizabilități. Fiecare dintre noi poate schimba ceva prin simpla implicare în cadrul evenimentului sau prin susținerea financiara prin donații sau sponsorizări.

Persoanele cu dizabilități locomotorii vor participa la demonstrații de tenis de masă, tenis de câmp, baschet și darts, cei ce se vor remarca în cadrul demostrațiilor vor primi premii și diplome.

Aceste eveniment este realizat în colaborare cu ERA Shopping Park, Decathlon, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, EuroMedical Distribution Group, Media Global Company, Facultate de Educație Fizică și Sport, Facultatea de Filosofie și Științe Social Politice, Centrul Diecezan Caritas Iași Ad Print .

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 737
Cuvinte cheie: Iasi
alexandru marius

Adaugat in urma cu 4741 zile, 05 Mai. 2011

Adaugat de Alexander_M

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1554

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .