poze evenimentele din week end de la palas mall

EVENIMENTELE DIN WEEK-END, DE LA PALAS MALL

Iasi , Iasi. Vineri 5 Aprilie 2013 - Duminică 7 Aprilie 2013
Palas Mall

Categorii: Targuri , Alte Evenimente

Ansamblul din inima oraşului este opţiunea de petrecere a week-end-ului pentru cei care vor să se relaxeze la shopping, dar şi să afle care sunt noutăţile prezentate la târgul de frumuseţe şi sănătate, să îşi programeze vacanţa într-o zonă turistică rurală, să cumpere obiecte eco sprijinind o cauză nobilă şi să afle noile tendinţe în vestimentaţia prichindeilor.

În perioada 5 – 7 aprilie 2013, ieşenii sunt aşteptaţi la Palas Mall să aleagă destinaţii pitoreşti pentru concedii. Expo Turism este un eveniment organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi, în parteneriat cu Asociaţia Regională a Întreprinzătorilor Nord-Est, Camera de Comerţ şi Industrie Maramureş şi Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Tulcea. Între orele 10.00 – 20.00, în zona Intersport, clienţii Palas Mall vor putea vizita standurile meşterilor populari şi ale meşteşugarilor, ale unităţilor de cazare şi agrement, ale agenţiilor de turism şi întreprinzătorilor din industria uşoară localizaţi în mediul rural. Expoziţia va reuni reprezentanţi din judeţele Iaşi, Bacău, Botoşani, Neamţ, Suceava, Vaslui, Maramureş şi Tulcea, care îi vor ademeni pe cei interesaţi de vacanţe relaxante în zonele cu turism rural şi ecologic.

Palas Mall va găzdui, în acest final de săptămână, în piaţeta centrală, prima ediţie a târgului Health&Beauty Show. Participanţii la târg îi aşteaptă pe ieşeni şi nu numai cu oferte tentante ale celor mai cunoscute saloane de frumuseţe, centre de wellness, spa şi fitness, clinici de înfrumuseţare şi centre de nutriţie. Un segment important este dedicat produselor bio şi tratamentelor naturiste. Din programul evenimentului mai fac parte demonstraţii zilnice de fitness, aerobic, make–up şi concursuri.

Tot de vineri până duminică, în zona Foodcourt, se desfăşoară proiectul Brave Art. Programul îşi propune să încurajeze tinerii talentaţi la pictură, fiind sprijinit de cetăţenii care pun accent pe conservarea mediului înconjurător. În cele trei zile, micii artişti îşi vor expune carneţelele din hârtie reciclabilă, pictate manual, iar talentul lor va îndemna clienţii Palas Mall să cumpere creaţiile artistice. Sumele strânse din vânzarea operelor de artă sub formă de carneţele vor fi direcţionate către tinerii pictori şi către programul educaţional YouthBank, care susţine libera iniţiativă, spiritul filantropic şi implicarea civică.

Duminică, în intervalul orar 15.00-16.00, Atriumul Palas Mall se va transforma în podium de defilare pentru prichindei. Cei mici şi cei mari vor participa la KidsShow, prezentări de modă ale noilor colecţii de primăvară pentru copii, propuse de magazinele H&M şi Vanilla Colours. Lecţia de stil pentru ştrengari va fi oferită de copiii din cadrul agenţiei FirstModels.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1202
Cuvinte cheie: Iasi
aleonte yasmine

Adaugat in urma cu 4088 zile, 05 Apr. 2013

Adaugat de cucubaubau13

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3708

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .