poze beautyworx
poze beautyworx poze beautyworx poze beautyworx

BeautyworX

Iasi , Iasi. Vineri 11 Octombrie 2013 10:00 - Duminică 13 Octombrie 2013
Palas Mall Iasi

Categorii: Targuri

Eveniment dedicat frumusetii

Conceptul BEAUTYWORX îşi propune să reunească, în aceeaşi locaţie, cererea cu oferta calificată în domeniul serviciilor de frumuseţe şi îngrijire personală. Târgul pune la dispoziţia vizitatorilor o paletă extinsă de modalităţi prin care idealul frumuseţii poate fi atins de fiecare dintre noi. În cadrul evenimentului vor fi prezenţi, pe langă cele mai importante saloane de hair styling, cosmetică şi nail design din Romania, producători şi distribuitori de produse cosmetice şi îngrijire profesională de ultimă generaţie. Totodată, târgul urmăreşte să ofere şi o componentă informativă prin organizarea de conferinţe, prezentări şi seminarii în domenii de interes specifice, atât pentru publicul larg cât şi pentru profesioniştii din domeniul frumuseţii şi îngrijirii personale. Toate acestea fac din BEAUTYWORX locul ideal fie pentru lansarea unui nou produs, serviciu sau a propriului brand fie pentru dezvoltarea de noi oportunităţi şi sinergii de afaceri între profesioniştii în domeniu.
Principalul punct de atracţie a BEAUTYWORX este reprezentat de tematica variată care acoperă fiecare domeniu de activitate ale industriei frumuseţii de pretutindeni. Astfel, BEAUTYWORX va reuni sub acelaşi acoperiş, experţi din domeniul frumuseţii şi îngrijirii personale, profesionişti din domenii precum hair styling, manichiură, nail design, machiaj profesional, cosmetică, precum şi producători şi distribuitori de produse, mobilier şi echipamente pentru cosmetica, îngrijire corporală şi manichiură. De asemenea, show-rile realizate de profesioniştii prezenţi la eveniment reprezintă un alt punct de atracţie, transformându-l într-un adevărat omagiu adus frumuseţii.
Fie că sunteţi interesaţi de participarea în calitate de expozant la acest eveniment sau doriţi să vizitaţi târgul pentru a ţine pasul cu ultimele noutăţi şi tendinţe în domeniu, vă aşteptăm cu plăcere şi vă asigurăm de întreaga noastră disponibilitate.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/BeautyworxRomania

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1344
diana trif

Adaugat in urma cu 3202 zile, 23 Sep. 2013

Adaugat de Diana9756

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 8

  • Ai ceva de zis?

    .