poze bursa locurilor de munca ia i

Bursa locurilor de muncă Iași

Iasi , Iasi. Miercuri 28 Ianuarie 2015 11:00
Hotel Astoria, str. Lapusneanu nr. 1

Categorii: Targuri

Asociația Consensual Iași și Asociația pentru Integrare și Dezvoltare Comunitară – INDECO Iași, organizează Miercuri, 28 Ianuarie 2015, începând cu ora 11:00, Bursa locurilor de muncă, în sala de conferințe „Ion Creangă ” a hotelului Astoria, situat pe Strada Lăpușeanu nr.1 din Iași.

Obiectivul Bursei este de a facilita contactul angajatorilor din județul Iași cu beneficiarii proiectului „Creșterea șanselor de ocupare prin reorientare profesională”, proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritară 5, Domeniul major de intervenție 5.1.
La eveniment vor fi prezenți absolvenții cursurilor de formare pentru meseriile bucătar, ospătar, lucrător în comerț, asistent relații publice, administrator pensiune turistică, precum și persoane în căutarea unui loc de muncă.
Până astăzi au confirmat prezența un număr de 19 angajatori, cu peste 41 locuri de muncă vacante.
Scopul proiectului „Creșterea șanselor de ocupare prin reorientare profesională” este îmbunătățirea capacității de ocupare a șomerilor din zonele NV și NE ale României, în vederea asigurării de noi oportunități de ocupare prin reorientare profesională pe o piață a muncii modernă și flexibilă.
Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați la sediul Asociației Consensual, din Iași, str. 14 Decembrie 1989, nr. 2B, tel: 0232274362 / 0752174897, e-mail: secretariat@consensual.ro.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 981
Cuvinte cheie: Iasi

Eveniment postat de organizator

alina popoiu

Adaugat in urma cu 2930 zile, 26 Ian. 2015

Adaugat de Alina Popoiu

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3

Alte Evenimente din Iasi
  • Ai ceva de zis?

    .