poze mogosoaia clasic fest sfarsit de poveste

Mogosoaia Clasic fest ...sfarsit de poveste

Ilfov , Mogoşoaia. Sâmbătă 25 Mai 2013 17:00 - Duminică 26 Mai 2013
Valea parcului nr.1

Categorii: Muzica si Concerte

Numar min/max participanti: 80/120

Mogosoaia Clasic Fest editia a II a - la final


Palatul Brâncovenesc de la Mogoşoaia găzduiește de la ora 17, sâmbătă 25 mai şi duminică 26 mai, ultimele două recitaluri ale Mogoșoaia Clasic Fest ediția a II a, întregind astfel cele cinci week-end-uri muzicale de excepție.
Și de acestă dată Mogoșoaia Clasic Fest vă invită la întâlniri cu oaspeți de semă. În primul recital veți avea posibilitatea de a asculta opusuri de Beethoven și Paul Constantinescu, în versiunea interpretativă a celui mai în vogă pianist român al momentului – Horia Mihail. Acesta a avut un success extraordinar cu ocazia celei de-a treia ediții a turneului “Pianul călător” și se pregătește pentru o nouă ediție a turneului “Flautul de aur”, eveniment la care va colabora cu flautistul Ion Bogdan Ștefănescu.
În ultima zi a festivalului, inedite, suprinzătoare și originale lucrări create de Verdi, Puccini și Rossini vor fi interpretate de Cvartetul ArtMusik, alcătuit din valoroși soliști instrumentiști ai Filarmonicii “George Enescu”. Violoniştii Marius Bâclea şi Emil Stegar, violistul Florin Matei şi violoncelistul Dan Joiţoiu fac parte şi din Orchestra de Camera a Filarmonicii “G. Enescu“ si din Orchestra “Virtuozii” din Bucuresti, au o bogata activitate artistica, susţinând concerte pe majoritatea scenelor românesti, dar si in orase cu traditie din Europa, America de Sud sau Japonia.
Pentru concertele de la Palatul Mogoşoaia, opţional se va asigura transport de la staţia de metrou Parc Bazilescu, preţul unei călătorii dus-întors fiind de 8 lei. Microbuzele spre Palatul Mogosoaia vor pleca la ora 16,15.

Programul complet pe: http://mogosoaiaclasicfest.wordpress.com/

Organizatori: Centrul Cultural Palatele Brâncoveneşti, Asociaţia Culturală “Pro Valores”, Radio Romania Cultural, Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti şi ExcesMusic

Partener: Institutul Balassi – Institutul Maghiar din Bucureşti

Parteneri media: Radio Romania Muzical, Sapte seri, Observator cultural, Port.ro, Agentia de carte.ro, Artindex, Business Review, Revista Tango, Looms, Onlinegallery.ro, SensoTv, Diseara.ro, Modernism, Calendar evenimente, Art Act magazine.

Mai multe detalii: http://mogosoaiaclasicfest.wordpress.com/

Pret bilet: 5 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 776
sebastian craciun

Adaugat in urma cu 3969 zile, 17 Mai. 2013

Adaugat de provalores

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 6

  • Ai ceva de zis?

    .