poze mogosoaia clasic fest week end iv

Mogosoaia Clasic Fest - week-end IV

Ilfov , Mogoşoaia. Sâmbătă 18 Mai 2013 17:00 - Duminică 19 Mai 2013
Valea Parcului nr.1

Categorii: Muzica si Concerte

Numar min/max participanti: 80/120

Rafinament francez la Palatul Mogosoaia

Palatul Brâncovenesc de la Mogoşoaia găzduiește sâmbătă 18 mai şi duminică 19 mai, două recitaluri de excepție prilejuite de împlinirea a 50 de ani de la dispariția unuia dintre cei mai importanți compozitori ai primei jumătăți a secolului XX – Francis Poulenc.
De acestă dată Mogoșoaia Clasic Fest vă oferă posibilitatea de a ascuta în primul recital lucrări pentru vioară și pian, interpretate de Duo-ul Atris, alcătuit din violonista Raluca Stratulat și pianista Adriana Toacsen, pentru ca a doua zi opusuri pentru instrumente de suflat și pian create de Francis Poulenc sa fie prezentate de importanți soliști instrumentiști ai scenei românești: flautistul Ion Bogdan Ștefănescu, clarinetistul Emil Vișenescu, oboista Ana Maria Radu și pianista Verona Maier.
Ambele recitaluri vor începe la ora 17.
Pentru concertele de la Palatul Mogoşoaia, opţional se va asigura transport de la staţia de metrou Parc Bazilescu, preţul unei călătorii dus-întors fiind de 8 lei. Microbuzele spre Palatul Mogosoaia vor pleca la ora 16,15.

Programul complet pe: http://mogosoaiaclasicfest.wordpress.com/

Organizatori: Centrul Cultural Palatele Brâncoveneşti, Asociaţia Culturală “Pro Valores”, Radio Romania Cultural, Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti şi ExcesMusic

Partener: Institutul Balassi – Institutul Maghiar din Bucureşti

Parteneri media: Radio Romania Muzical, Sapte seri, Observator cultural, Port.ro, Agentia de carte.ro, Artindex, Business Review, Revista Tango, Looms, Onlinegallery.ro, SensoTv, Diseara.ro, Modernism, Calendar evenimente, Art Act magazine.

Mai multe detalii: http://mogosoaiaclasicfest.wordpress.com/

Pret bilet: 5 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 756

Eveniment postat de organizator

sebastian craciun

Adaugat in urma cu 3978 zile, 07 Mai. 2013

Adaugat de provalores

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 6

  • Ai ceva de zis?

    .