poze miss blueberry

Miss BlueBerry

Ilfov , Otopeni. Duminică 24 August 2014 10:15 - Duminică 24 August 2014
Drumul Odăii 34-36, Otopeni

Categorii: Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 100/1000

Duminică, 24 august, pișcina Blueberry din cadrul centrului de evenimente Ambasad’Or Events & Leisure va găzdui semifinala concursului Miss Blueberry Pool, dotat cu premii în valoare de peste 8000 de Euro. Astfel, doar jumătate din numărul total de concurente va accede în marea Finală. Câștigătoarea titlului de Miss Blueberry se va alege cu două ședințe foto la piscină, un abonament VIP Gold Blueberry Pool pentru sezonul 2015 și o petrecere aniversară în valoare de 8000 de Euro în restaurantul Brodway. Așa că, duminică, 24 august, toată lumea vine la Ambasad’Or Events & Leisure pentru a urmări concursul Miss Blueberry și pentru a se relaxa la piscină. Espuma party, spectaculoasele fete Blueberry, bila pe apă și atmosfera exotică vă așteaptă la noul sezon de super-petreceri. Bucurați-vă de vară la intensitate maximă, la cea mai tare piscină din București.

Duminică, 24 august, pișcina Blueberry din cadrul centrului de evenimente Ambasad’Or Events & Leisure va găzdui semifinala concursului Miss Blueberry Pool, dotat cu premii în valoare de peste 8000 de Euro. Astfel, doar jumătate din numărul total de concurente va accede în marea Finală.
Câștigătoarea titlului de Miss Blueberry se va alege cu două ședințe foto la piscină, un abonament VIP Gold Blueberry Pool pentru sezonul 2015 și o petrecere aniversară în valoare de 8000 de Euro în restaurantul Brodway.
Așa că, duminică, 24 august, toată lumea vine la Ambasad’Or Events & Leisure pentru a urmări concursul Miss Blueberry și pentru a se relaxa la piscină. Espuma party, spectaculoasele fete Blueberry, bila pe apă și atmosfera exotică vă așteaptă la noul sezon de super-petreceri. Bucurați-vă de vară la intensitate maximă, la cea mai tare piscină din București.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/BlueberryPoolByAmbasador

Pret bilet: -

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 376
Cuvinte cheie: Otopeni

Eveniment postat de organizator

nae simona elena

Adaugat in urma cu 2051 zile, 20 Aug. 2014

Adaugat de blueberry

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

  • Ai ceva de zis?

    .