poze pacea interioara pacea inumii linistite
poze pacea interioara pacea inumii linistite

Pacea Interioara;Pacea Inumii Linistite

Maramures , Baia Mare. Miercuri 6 Aprilie 2016 17:30
BAIA MARE, BIBLIOTECA JUDETEANA PETRE DULFU, Bulevardul Independenței 4B

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 1/50

Această conferinţă va trata şi dezbate un subiect atât de vital omului si omenirii.Vom prezenta cele trei relaţii importante pe care trebuie să le îmbunătăţim.

Lumea de relatii are trei aspecte foarte diferite pe care trebuie sã le clarificãm în mod precis. Primul: suntem relationati cu corpul planetar, adicã, cu corpul fizic.
Al doilea: trãim pe planeta Pãmânt si, ca o consecintã logicã, suntem relationati cu lumea exterioarã si cu problemele care ne privesc pe noi: familie, afaceri, bani, chestiuni legate de muncã, profesie, politicã etc. etc. etc.
Al treilea: relatia omului cu el însusi. Pentru majoritatea oamenilor, acest tip de relatie nu are nici cea mai micã importantã.
Din pãcate, pe oameni îi intereseazã doar primele douã tipuri de relatii, privind cel de-al treilea tip cu cea mai absolutã indiferentã.
Hranã, sãnãtate, bani, afaceri, constituie, de fapt, principalele preocupãri ale „Animalului Intelectual” în mod gresit numit „Om”.
Asadar: este evident cã atât corpul fizic cât si chestiunile lumii sunt exterioare fatã de noi însine.
Corpul Planetar (corpul fizic) uneori este bolnav, alteori sãnãtos si asa mai departe.
Credem întotdeauna cã avem o oarecare cunoastere în ceea ce priveste corpul nostru fizic, dar în realitate, nici cei mai buni oameni de stiintã din lume nu stiu multe despre corpul de carne si oase.
Fãrã îndoialã, corpul fizic, datoritã teribilei si complexei sale organizãri, este cu sigurantã cu mult dincolo de întelegerea noastrã.
În ceea ce priveste al doilea tip de relatii, suntem victime ale circumstantelor; este lamentabil cã încã nu am învãtat sã producem în mod constient circumstante.
Sunt numerosi oamenii incapabili sã se adapteze la nimic sau la nimeni, sau sã aibã adevãrat succes în viatã.
Gândindu-ne la noi însine, din punctul de vedere al muncii esoterice Gnostice, este urgent sã cercetãm la care dintre aceste trei tipuri de relatii suntem deficitari.
Se poate întâmpla cazul concret în care suntem gresit relationati cu corpul fizic si din cauza acestui fapt suntem bolnavi.
Se poate întâmpla cã suntem prost relationati cu lumea exterioarã si drept rezultat avem conflicte, probleme economice si sociale etc. etc. etc.
Se poate cã suntem prost relationati cu noi însine si ca urmare suferim mult din lipsã de iluminare interioarã.
Evident, dacã lampa din dormitorul nostru nu este conectatã la instalatia electricã, în odaia noastrã va fi beznã.'' Samael Aun Weor, Psihologie revolutionara

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/1754459651505748/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 967

Eveniment postat de organizator

coconeanu silviu

Adaugat in urma cu 2970 zile, 06 Mar. 2016

Adaugat de silvian13

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 10

  • Ai ceva de zis?

    .