poze festivalul castanelor 2018

Festivalul Castanelor 2018

Maramures , Baia Mare. Vineri 7 Septembrie 2018 12:00

Categorii: Festivaluri

Sărbătoarea Castanelor se va numi în acest an Castane 2018 și va fi într-un interval care va naște foarte multe întrebări dar sunt foarte deschis să răspund la toate întrebările.Intervalul va fi 7 -30 septembrie, respectv 4 weekenduri.

Vom așeza evenimentele muzicale pe categorii, vom avea un weekend pentru muzică simfonică, vom avea alt weekend pentru muzică modernă, vom avea alt weekend pentru muzică populară.

Nu vom mai face ceea ce faceam, odată, la începutul Castanelor când toate erau pe aceeași scenă, după care am evoluat și am făcut două scene, acum cred că evoluția trebuie să-și continue cursul și vom avea un weekend pentru muzică populară, un weekend pentru folk și rock, un weekend pentru muzică modernă, muzică electronică, hip-hop și un weekend pentru muzică clasică și cultă.

Între aceste weekenduri vom avea și evenimente sportive sau de alt tip, cu caracter social, dar unul dintre evenimentele majore va fi între 21-23 septembrie, va fi o Cupă Europeană de Drift, cu premii importante: 5000 de euro premiul I, 3000 euro premiul II, 2000 de euro premiul III, unde vor veni cei mai mari campioni mondiali care să concureze la acest Campionat de drift. - a spus Catalin Chereches

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2602
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Baia Mare
lavi

Adaugat in urma cu 2089 zile, 31 Iul. 2018

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

  • Ai ceva de zis?

    .