poze spectacol gala de balet

Spectacol "Gala de balet"

Maramures , Baia Mare. Sâmbătă 29 Octombrie 2011 19:00 - Sâmbătă 29 Octombrie 2011

Categorii: Muzica si Concerte , Spectacole si Filme

Spectacol "Gala de balet"

Asociaţia Autism Baia Mare organizează evenimentul 'Gala de balet".

Spectacolul de balet va fi susţinut de trupa de balet FRIULI VENEZIA GIULIA BALLET COMPANY - NEW SPACE şi va avea loc la CASA DE CULTURĂ A SINDICATELOR DIN BAIA MARE în 29 octombrie 2011. Perioada în care se va desfăşura acţiunea culturală coincide cu perioada în care asociaţia marchează 3 ani de activitate.

Datorită parteneriatului cu FRIULI VENEZIA GIULIA BALLET COMPANY - NEW SPACE putem oferim o oportunitate culturală deosebită pentru locuitorii judeţului Maramureş, deoarece această companie de balet italiană este recunoscută la nivel european şi a avut reprezentaţii şi în România, cea mai recentă fiind la Opera din Bucureşti. Compania de balet Friuli Venezia Giulia Ballet Company - New Space este o companie de balet clasic şi modern cu sediul în Italia, care are dansatori italieni şi străini şi este reprezentată de d-na Nicoleta Iosifescu Ioanchim.

Spectacolele de balet sunt evenimente destul de rare în peisajul cultural maramureşean. Prin acest eveniment vom îmbina utilul cu plăcutul în beneficiul copiilor cu autism care au nevoie să fie acceptaţi şi integraţi în comunitatea din care fac parte.

Pret bilet: 50 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1021

Eveniment postat de organizator

autism baia mare

Adaugat in urma cu 4560 zile, 25 Oct. 2011

Adaugat de autismbm

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3

  • Ai ceva de zis?

    .