poze mindshow by vlad grigorescu la baia mare in 19 mai 2017

Mindshow by Vlad Grigorescu la Baia Mare, în 19 mai 2017

Maramures , Baia Mare. Vineri 19 Mai 2017 19:00 - Vineri 19 Mai 2017
Casa de Cultură a Sindicatelor din Baia Mare, Bd. Independenței, Nr. 4.

Categorii: Spectacole si Filme

Vlad Grigorescu - magician, mentalist, iluzionist, finalist la „Românii au Talent”, câștigător și coprezentator la iUmor - te provoacă să ieși din casă și să participi la un show care-ți va lua mințile. #MINDSHOW, spectacolul 100% interactiv, plin de umor, mister și emoții va avea loc vineri, în 19 mai 2017, de la ora 19:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Baia Mare, Bd. Independenței, Nr. 4. Ultimele noutăți vor fi publicate pe pagina evenimentului: http://bit.ly/MindshowBaiaMare. Biletele pot fi achiziționate de pe platforma: http://bit.ly/bileteMindshowBaiaMare.

#MINDSHOW face parte din seria spectacolelor pe care Vlad Grigorescu le prezintă în întreaga țară, prin intermediul turneului #MINDFUCK TOUR. Demonstrațiile sale combină tehnici psihologice de manipulare și intuiție cu tehnologie multimedia și interactivitate, pentru a crea iluzia unui al șaselea simț. Vlad Grigorescu a adus conceptul de mentalism și hipnoză de scenă în România și este recunoscut pentru scepticismul său privind paranormalul.

MINDSHOW este o experiență LIVE unică. Cu sute de spectacole la activ, iluzionistul a prestat pentru clienți de clasă înaltă, dar și pentru corporații, teatre și în emisiuni TV. Acest eveniment nu este recomandat copiilor sub 12 ani, datorită complexității lui.

Mai multe detalii: http://bit.ly/MindshowBaiaMare

Pret bilet: 35 / 45

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 956

Eveniment postat de organizator

madalina ianc

Adaugat in urma cu 2604 zile, 27 Apr. 2017

Adaugat de M.I

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

  • Ai ceva de zis?

    .