poze programe weekend de aventura in maramures

Programe Weekend de aventura in Maramures

Maramures , Baia Mare. Sâmbătă 19 Iunie 2010 - Duminică 20 Iunie 2010

Categorii: Sport si Excursii

Programele offroad

Descriere si Desfasuratorul programului turistic:

ZIUA 1
Primele elemente ale acestui program constau în adaptarea partcipantilor la masini sau la atv, în instructaj, stabilirea traseului, familiarizarea cu harta
La ora 10:00: plecarea din Baia Mare;

Traseele, pregãtite pentru diferite grade de dificultate, parcurg pãdurile din împrejurimile Bãii Mari. Ingrediente precum îndemânarea, curajul, senzatiile tari, peisajele pitoresti vã vor descãtusa spiritele si vor compune reteta unei experiente demne de cel mai valoros clasor de amintiri. Provocarile nu lipsesc, nici munca în echipa. Traseul are, de asemenea, numeroase surprize. Primul popas se face pentru o masã cu hranã rece si pentru desfasurarea activitãtilor de: rapel, tirolianã, cãtãrare, traversare pe corzi. Se continuã traseul off road pe drumuri accidentate, prin Groapele Chiuzbãii, unde fiecare îsi poate potoli setea cu borcut proaspãt si rãcoritor. Se parcurge mai departe drumul ales, prin zone mai puþin umblate si greu accesibile, pânã spre vârful Ignis. Terenul devine din ce în ce mai anevoios si cu multe obstacole, astfel cã fiecare participant se va implica, dând dovadã si de rezistentã fizicã. Bonus pentru efortul depus vor fi peisajul înaltator si sentimentul ca ai biruit muntele.

Ajunsi pe vârful Ignis, depresiunea Baii Mari, lacul Firiza, dar si tinutul Maramuresului Istoric vor fi la picioarele noastre, neopunând nici o rezistenta în a fi admirate, savurate, fotografiate si înramate. Se revine pe traseu spre cabana la care se va înnopta dupã servirea unei cine calde, traditionale si a unui vin fiert la un foc de tabãrã.

ZIUA 2
A doua zi începe cu o scurtã înviorare de dimineata, urmatã de micul dejun. Programul de activitãþi debuteaza cu cele outdoor: orientare turisticã sau, la alegere, paint ball. Activitãtile se desfãsoarã în perimetrul din jurul cabanei. Dupã masa de prânz, se porneste la o nouã aventurã 4x4 spre Cheile Tãtarului, urmatã de vizitarea Barajului Runcu. Aici veti avea plãcerea de a degusta din preparatele specifice fãcute la stâna de acolo, iar doritorii vor putea cãlãri, se vor putea rostogoli cu roling ball-ul (zorbing) în împrejurimi si vor avea prilejul sa bea lapte proaspat muls de ei însisi. Dupa o zi plina de frumuseti si bunatati ecologice, vom face cale întoarsa spre spatiul de cazare.

ZIUA 3
Aventura în Maramures se continua în ziua a treia, dupã înviorare si mic dejun, cu un traseu spre o rezervatie naturalã, unde eti putea observa plante carnivore in mediul lor. O altã oprire se va face pentru masa de prânz la o pastravarie, unde va veti ospata cu peste proaspãt, pescuit si gatit special pentru dumneavoastrã. Încheierea sejurului (weekend de aventurã) si a activitatilor se face cu revenirea în localitatea Baia Mare.

Echipament necesar: pelerina de ploaie, manusi, bocanci sau cizme, masinile echipate, toate puse la dispozitie de noi

NOTÃ: Pe toatã perioada desfãsurãrii programului oferit, beneficiati de un ghid specializat. Acesta vã va pune la dispozitie alternative ale activitãtilor din pachetul nostru sau cel ales de dumneavoastrã, în functie de preferinte sau de împrejurãri.

Mentiuni:
- Programele offroad varia in functie de grad de dificultate, numarul de zile, lungime, sau modul de combinare cu alte activitati pe traseu
- Va rugam sa faceti o rezervare cu cel putin 3 zile înainte!

Servicii incluse: ghid, echipamente, transport, benzina, 7 mese (masa festiva de Pasti)daca e in perioada pastelui. Toate activitatile descrise pot fi inlocuite cu altele, in momentul rezervarii.
Oferta nu include transportul pana in Baia Mare

www.exmotion.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 785
Cuvinte cheie: Baia Mare
pop rodica

Adaugat in urma cu 5036 zile, 14 Iun. 2010

Adaugat de rodicarodica

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3509

  • Ai ceva de zis?

    .