poze festival de arta si cultura la durusa

Festival de arta si cultura la Durusa

Maramures , Durusa. Joi 22 August 2013 - Duminică 25 August 2013

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte

Cea mai buna recolta muzicala a anului, condimentata cu efecte vizuale de seara

Road Runner Society se ocupă de încă o ediție a Durușa SummerHills, evenimentul care te aduce în Maramureș, să petreci 4 zile în natură, ca acasă. 



Durușa SummerHills prin specificul său promovează un stil de viață atitudinal, în care elementele MUZICĂ, DANS, EXPRESIE CREATIVĂ și MEDIU NATURAL se regăsesc în perfect ECHILIBRU. 



Punem mare valoare pe sunet și pe armonia lui. Din acest motiv ne-am preocupat de selectarea atentă a artiștilor a căror muzică se integrează perfect și oferă contur festivalului. Vom petrece în ritm de jazz, soul, funk, deep house, tropical disco și infuzii electro. Când peisajul nu oferă spectacol vizual, avem unul pregătit de omul-artist pentru fiecare seară. Se încadrează în line-up: Khidja, K-lu, Dan Basu, The Joint Ventures, Danaga, Christu, Ilie, Electroclown, Fanas, Charlie Boy The Rabbit King, Missile, Indjestione, Dannilov, Homeboy LDJ, Input Selector, Seeme, Pavlov, Hijack, Robert Erdos, Petra și Michael Acker, Poetrip, The Kryptonite Sparks și alții. 



Integrăm componenta artistică și creativitatea în euforia festivalului. Pe parcursul evenimentului vor avea loc o serie de proiecții de film scurt, marca ShortsUp, teatru, dans contemporan, vernisaj de fotografie și altele. Se vor desfășura ateliere de Land Art și arhitectură, în care vom construi un observator din lemn și câteva spații de relaxare, percuție și capoeira, live graffiti. Vom confecționa aparate foto din materiale “nefolositoare”, arcuri, zmee și noduri. Spațiul de joacă stă la dispoziția participanților, cu un joc de maroco dimensionat uman, joc de csocso, slackline, frisbee, hacky sack, volei, badminton și oină. 



Vă așteptăm la Durușa, să fiți parte din povestea dealurilor însorite!

Mai multe detalii: http://www.hipmag.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1212
popadriana

Adaugat in urma cu 3907 zile, 18 Iul. 2013

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

  • Ai ceva de zis?

    .