poze zilele municipiului orsova 15 19 august 2018

ZILELE MUNICIPIULUI ORSOVA 15-19 AUGUST 2018

Mehedinti , Orsova. Miercuri 15 August 2018 10:00 - Duminică 19 August 2018
FALEZA DIN FATA PRIMARIEI, CENTRUL ORASULUI

Categorii: Festivaluri , Jocuri si Concursuri , Muzica si Concerte

Numar min/max participanti: 3000/6000

Primaria Municipiului Orsova in parteneriat cu Agentia Autentic Events prezinta ZILELE MUNICIPIULUI ORSOVA 2018!, in perioada 15-19 august, in centrul Municipiului Orsova, pe Faleza din fata Primariei. Va asteptam cu muzica buna, dance, pop, rock, folclor traditional, terase imbelsugate cu carnuri aromate, vinuri si bere rece, parc de distractii pentru cei mici si cei mari si cel mai mare targ de produse traditionale.

Ziua de miercuri 15 august va debuta cu un regal folcloric deosebit, renumitul TARAF GHITA BRANCU, alaturi de solistii: Andreea Mirosu, Ghita Brancu, Doriana Talpes, petrecerea continuand cu Recital Nelu Vlad si slagarele legendarei trupe a anilor '80 AZUR.
Joi 16 august, avem parte din nou de un regal folcloric alaturi de TARAFUL GHITA BRANCU, impreuna cu solistii: Carmen Biruescu, Ghita Brancu, Carmen Popovici, Constantin Enceanu, Liliana Laichici, seara fiind incheiata cu recitalul indragitului artist AUREL TAMAS si BANDASII DE LA CLUJ.
Vineri 17 august, avem o zi speciala dedicata iubitorilor de folclor. Taraful Generalii ni-i aduce impreuna pe solistii Dumitru Vasilescu, Olguta Berbec, Adrian Stanca, Bogdan Cioran, seara fiind incheiata cu un recital de exceptie - Ionut si Doinita Dolanescu.
Deschidem ziua de sambata, 18 august cu o mare petrecere alaturi de cele mai indragite trupe etno din tara: Hora si Ro-Mania, iar seara pe racoare incingem la maxim atmosfera cu frumoasa si indragita Roxana Nemes.
Incheiem seara pe tonuri de clubbing cu DJ Killer si MC Darius.
Marea surpriza a zilei de duminica 19 august va fi pentru cei mici si adolescenti recitalul indragitului LINO GOLDEN, dupa care vom fredona si ne vom misca pe ritmuri rock alaturi de indragita Trupa Prometeu, incheind glorios sirul spectacolelor live cu un Megarecital incendiar COMPACT!
Incheiem seara pe tonuri de clubbing cu DJ Killer si MC Darius.
Gazda evenimentului si cea care va fi alaturi de noi pe tot parcursul celor cinci zile de spectacol este indragita moderatoare a postului national de televiziune Etno TV, Adriana Stefan.
Pe langa toate aceste surprize, am adus pentru voi din toate colturile tarii, zeci de comercianti ce va vor oferi cadouri inedite, cele mai gustoase bucate, gratare, carnuri aromate, preparate proaspete si gustoase, produse traditionale romanesti, dulciuri, placinte, cozonaci, ciocolata de casa, turta dulce, inghetata, gogosi, clatite, kurtos kalacs, nu vor lipsi nici mesterii populari prezenti la eveniment cu minunate exponate lucrate manual, artizanat de Corund, ceramica, hand-made, produse textile, marochinarie,etc.
Voia bună pentru cei mici va fi asigurată de cel mai mare și frumos parc de distracții: trenulete, castele, masinute tamponabile, carusele, carturi, topogane gonflabile, piscine cu bile, iar pentru părinți organizatorii au pregătit concerte în fiecare zi și grătare încinse la maxim și stropite cu bere rece ca gheata.

Intrarea este libera!










Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2260

Eveniment postat de organizator

visionimprove brasov

Adaugat in urma cu 2078 zile, 12 Aug. 2018

Adaugat de VisionImprove10296

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 133

  • Ai ceva de zis?

    .