poze awake festival 2018

AWAKE Festival 2018

Mures , Gornesti. Vineri 17 August 2018 17:00 - Duminică 19 August 2018
Domeniul Teleki

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte

Cea de-a doua ediție AWAKE Festival va avea loc în perioada 17-19 august 2018 pe domeniul Teleki din satul Gornești, județul Mureș.

Primii artiști ce vor urca pe scenă la cea de-a doua ediție sunt Wilkinson în fomulă live, Milky Chance, The Subways, alături de The Parlotones, Fink, Subcarpați cu invitați speciali Hanu’ cu Braga, Mihail, Șatra B.E.N.Z., DJ Shiver, DJ Sauce, DJ Antenna și Detour.

AWAKE este un festival care și-a propus încă de la început să aducă în mijlocul naturii arta sub cât mai multe forme, reunind în prima ediție nu doar muzicieni din diferite colțuri ale lumii, ci și actori, artiști plastici, oameni creativi, totul într-o atmosfera de relaxare asezonata cu party-uri pline de energie.

Set-up-ul festivalului a fost unul special, domeniul Teleki fiind amenajat cu mobilier și elemente decorative special realizate pentru AWAKE, pornind de la conceptul artistic al festivalului, dar și cu instalații de mari dimensiuni. În prima ediție au urcat pe scenă trupe ca Mary PopKids, Subcarpați, Golan, Jurjak, Les Elephants Bizarres, Modestep, Irie Maffia, Axel Thesleff,Alternosfera, Kiscsillag, Șuie Paparude, Gojira & Planet H, DJ Sauce, sZempöl Offchestra, T-Boys: Goranga & Missile și DJ Shiver. Dirtyphonics, Aeroplane, Mazde, Coma, The Kryptonite Sparks, Greetings Sugar, Satellites, Arme, Andreea Veder și NoruNegru.

Următoarea ediție va încerca să păstreze aceeași idee de comuniune artistică, dar promite să revină cu un set-up mai spectaculos, un program mai bogat și activități dintre cele mai diverse pentru a oferi publicului o experiență AWAKE și mai intensa.

Pret bilet: 99 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1856
Cuvinte cheie: Gornesti
lavi

Adaugat in urma cu 2288 zile, 23 Dec. 2017

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

  • Ai ceva de zis?

    .